ZECE MASINI au ramas INZAPEZITE in judetul Vrancea. UPDATE

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, RAED AREFAT, a anuntat luni ca trei MASINI au fost prinse in nameti in judetul Vrancea, unde se intervine cu un utilaj de deszapezire.

UPDATE 11.10: Conform ultimelor informatii furnizate de ISU Vrancea, un numar de zece masini sunt inzapezite la aceasta ora.

”Acum a fost semnalata prezenta a trei MASINI INZAPEZITE in judetul Vrancea. Sunt si copii in masini. Nu exista victime. Un utilaj de deszapezire a ajuns la fata locului.”, a declarat RAED ARAFAT, potrivit b1.ro.

”Au fost situatii de derapari. Sunt drumuri inchise, mai ales in judetul Buzau, pentru prevenirea inzapeziri unor masini. De ieri (duminica – n.r.) am luat unele masuri. Au fost aduse mijloace din judetele cu cod verde catre cele cu cod portocaliu. Ieri, pana la ora 22.00, au fost evacuate din zonele care posibil sa se blocheze, 345 de pacienti care au nevoie de dializa si 72 de gravide la termen.”, a mai spus secratarul de stat din MAI.

Citeste si: CIRCULATIA RUTIERA a fost INCHISA pe tronsonul Bucuresti-Fetesti al A2 si pe aproape toate DRUMURILE NATIONALE din Buzau si Braila

Totodata, RAED ARAFAT a declarat ca in acest moment nu se impun masuri suplimentare, dar ca se pot mobiliza toate fortele necesare daca situatia se va inrautati.

Citeste si: COD ROSU de VISCOL si NINSORI pentru judetele Buzau, Vrancea si Braila. COD PORTOCALIU de VISCOL pentru noua judete

”Acum nu este nevoie de masuri suplimentare. Reusim sa mobilizam orice forte de care este nevoie din judete care nu sunt afectate. Nu vom reusi sa intervenim  pe calea aerului, din cauza conditiilor meteo.”, a adaug RAED ARAFAT.

Sursa foto: gandul.info