TREI MORTI in urma unui INCIDENT ARMAT care a avut loc intr-un sat din Elvetia

Un ATAC ARMAT in care au fost ucise trei persoane a avut loc luni dimineata in cartierul garii din satul Wilderswil, in cantonul Berna, in apropierea sediului unei scoli, iar o operatiune a politiei este in curs, relateaza Mediafax, care citeaza site-ul Radioteleviziunii elvetiene (RTS).

Potrivit postului, cadavrele celor trei persoane au fost descoperite luni intr-o parcare, in apropiere de gara, si ar fi vorba despre o drama familiala, potrivit unei locuitoare citate de Berner Oberlander.

Un cadavru a fost gasit intr-o masina, iar alte doua in apropierea vehiculului, luni dimineata, intr-o parcare din satul Wilderswil, in apropiere de Interlaken.

Citeste si: CANADA: Un CRIMINAL a primit o PEDEAPSA fara precedent pentru UCIDEREA a trei politisti

Politia a fost informata despre acest lucru la ora locala 7.00 (8.00, ora Romaniei), constatand decesul celor trei persoane. Acestea au fost ucise intr-un atac armat, potrivit presei elvetiene de limba germana.

Potrivit unei locuitoare citate de Berner Oberlander, ar fi vorba despre o drama familiala, un barbat omorandu-si sotia si copilul, dupa care s-a sinucis.

Drumul principal din sat a fost blocat. Mai multe vehicule de politie se aflau la fata locului, dar si de la serviciile de salvare, inclusiv doua ambulante.

Citeste si: Administratia Penitenciarelor din Africa de Sud: Avem conditii pentru a-l incarcera pe PISTORIUS

Atacul a avut loc in cartierul garii, in apropierea sediului unei scoli. Politia a luat masuri ca elevii sa nu vada scena, potrivit Berner Zeitung.

Sursa foto: news.yahoo.com