Trei presedinti la aceeasi masa: ILIESCU, CONSTANTINESCU si BASESCU la o emisiune tv

Prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale va debuta furtunos la postul national de televiziune! Presedintele Traian Basescu si fostii sefi ai statului Ion Iliescu si Emil Constantinescu sunt invitati vineri seara, in premiera, in studioul aceleasi emisiuni de televiziune.

”Prima editie O data-n viata din acest sezon si prima zi a campaniei electorale aduc in platoul TVR 1 trei figuri marcante ale vietii politice: Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu. Emisiunea se difuzeaza in direct vineri, 3 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1 si TVR+.

CITESTE SI: SONDAJ: Ceausescu, considerat de romani cel mai potrivit pentru functia de presedinte al Romaniei 

Seara istorica la O data-n viata! Iuliana Tudor a ales ca in prima editie a noului sezon sa invite trei concurenti cu renume: Traian Basescu, Emil Constantinescu si Ion Iliescu isi vor arata priceperea si talentul intr-ale folclorului. O confruntare traita o data-n viata, un show ce incepe in forta, cu cantec, joc si voie buna, cum le sta bine romanilor. Emisiunea poate fi urmarita vineri seara, de la ora 21.00, la TVR 1 si on-line, pe TVR+, unde pot fi vizionate, de altfel, toate editiile anterioare ale celui mai popular show al Televiziunii Romane”, anunta Televiziunea nationala.

CITESTE SI: Ion Iliescu doarme in timpul unui discurs al lui Traian Basescu. VIDEO 

Sursa foto: realitatea.net