Trei RANITI GRAV in urma unui accident intre trei masini

Patru PERSOANE au fost RANITE, vineri, intr-un ACCIDENT produs pe DN 79, in judetul Arad, unde un sofer a intrat in depasire in conditii de CEATA densa, iar masina s-a ciocnit cu un alt autoturism, care apoi a fost lovit din spate de o a treia masina.

ACCIDENTUL a avut loc la iesirea din orasul aradean Chisineu-Cris, unde soferul unui autoturism cu numere de Bihor s-a angajat intr-o depasire desi vizibilitatea era redusa din cauza CETII si a intrat cu masina pe contrasens, unde a LOVIT un alt autoturism.

Citeste si: MIRCIA MUNTEAN, DEPUTATUL PSD IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT RUTIER, A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI. VIDEO

Camelia Tuduce, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, a declarat ca soferul unui al treilea autoturism, care mergea in spatele celui care a fost lovit, nu a putut frana la timp si a intrat in acesta, scrie Mediafax. Patru persoane au fost RANITE in accident.

La locul ACCIDENTULUI au intervenit trei unitati SMURD si un echipaj de descarcerare, iar trei dintre victime sunt in STARE GRAVA, fiind transportate la spital, in timp ce un RANIT a primit ingrijiri la fata locului.

Traficul pe DN 79 este blocat pe banda pe care s-a produs ACCIDENTUL, astfel ca pe a doua banda se circula alternativ in ambele sensuri, politistii estimand se va circula in conditii normale in jurul orei 12.00.

ACCIDENT MORTAL PE DN1, IN LOCALITATEA CIOLPANI