Trei raniti in urma unei EXPLOZII la strand, doi adulti si copilul lor, adusi in Capitala cu un avion militar

Un COPIL de sase ani si parintii sai au suferit ARSURI GRAVE in urma unei EXPLOZII produse la baile termale din Acas, Satu Mare, fiind transportati cu un avion militar la Bucuresti.

DEFLAGRATIA s-a produs, luni, in jurul orei 18.00, la strandul Acas, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Satu Mare.

Citeste si: EXCLUSIV VIDEO MONDONEWS! INCIDENT SOCANT LA MAMAIA! TANAR SALVAT DE LA MOARTE DINTR-UN BOLID DE LUX IN CARE SE SUFOCA!

Serviciul judetean de ambulanta a preluat trei persoane care au suferit ARSURI – un COPIL de sase ani si parintii acestuia – si le-a transportat la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) de la Spitalul Judetean Satu Mare.

Potrivit spuselor acestora, ei se aflau intr-o incapere unde faceau balneoterapie, cand s-a produs o flama, a declarat medicul Heinrich Otto de la UPU, care a preluat cazul, potrivit Mediafax.

Cei doi adulti au suferit ARSURI pe 70 – 80 la suta din corp, iar COPILUL pe 50 – 60 la suta din suprafata corpului.

Pacientii erau constienti si au primit calmante, urmand sa fie transportati la Bucuresti pentru a primi ingrijiri de specialitate, a mai spus medicul.

Citeste si: ACCIDENT DE AUTOCAR PE AUTOSTRADA SOARELUI, PE SENSUL BUCURESTI – CONSTANTA. 9 DINTRE RANITI VOR RAMANE INTERNATI. UPDATE

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat ca ministrul Gabriel Oprea a solicitat un avion militar pentru preluarea RANITILOR.

Aeronava a decolat, luni noapte, cu un echipaj SMURD la bord, pentru a-i transporta pe cei doi adulti la Spitalul de Arsi si pe COPIL, la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitala.