TREI ROMANI au fost DATI AFARA de la UEFA

Trei ROMANI care lucrau in structurile UEFA au fost dati afara de forul european dupa schimbarile din conducerea fotbalului romanesc.

Alegerile pentru sefia FRF, castigate RAZVAN BURLEANU, au starnit ecouri si la UEFA, astfel ca trei oficiali au fost inlocuiti din functiile pe care le detineau in structurile forului european. Romania nu mai este reprezentata la UEFA de Adalbert Kassai, Miodrag Belodedici si Daniel Prodan, informeaza ProSport. Cei trei au fost dati afara din functiile pe care le ocupau la solicitarea presedintelui FRF, Razvan Burleanu.

Citeste si: Intalnire intre Razvan Burleanu si Michel Platini. Vezi ce a discutat presedintele FRF cu seful UEFA 

Acesta nu ii considera suficient de pregatiti, conform sursei citate, pentru a ocupa asemenea functii, motiv pentru care a discutat la UEFA sa opereze inlocuiri.

Citeste si: UEFA modifica formatul LIGII CAMPIONILOR: STEAUA a venit cu o propunere in acest sens 

Astfel, Daniel Prodan a fost inlocuit in Comisia HaTrick de Marian Visan, managerul FRF adus de Razvan Burleanu.De asemenea, locul in Comisia de Dezvoltare si Asistenta Tehnica, ocupat de Miodrag Belodedici, a fost luat de Aurel Ticleanu.

Razvan Burleanu urmeaza sa faca si el parte din structurile UEFA, el ocupand un loc in Comisia Asociatiilor Nationale in locul lui Adalbert Kassai.