TREI ROMANI au MURIT intr-un ACCIDENT rutier in ITALIA

Trei ROMANI au MURIT in urma unui grav ACCIDENT rutier produs in italia foarte aproape de orasul PADOVA. Doua masini  s-au ciocnit intre ele, ulterior MASINA ROMANILOR fiind lovita de un TIR, informeaza presa italiana.

Cei trei ROMANI  au MURIT CARBONIZATI. Potrivit politistilor italieni, o masina Mazda in care se aflau patru ROMANI a lovit frontal, din motive necunoscute, un Volkswagen Caravell in care se aflau cinci suedezi, transmite Mattino Padova.

Citeste si: PROSTITUATA din ROMANIA, CRUCIFICATA la marginea orasului FLORENTA 

In urma impactului, masina ROMANILOR a fost proiectata intr-o autoutilitara cu remorca, dupa care a luat foc. Soferul din Mazda si doi pasageri din spate au ARS de vii, in vreme ce pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost grav ranit.

Niciunul dintre cetatenii suedezi nu a suferit nicio leziune. La fata locului s-au deplasat doua masini de la Politia Rutiera, trei ambulante si cinci echipaje de pompieri.

Citeste si: ROMANI MORTI intr-un ACCIDENT produs in ITALIA. Alti doi conationali sunt in stare grava

ACCIDENTUL a avut loc in jurul orei locale 3:00 dimineata (ora 4:00 a ROMANIEI), iar autostrada A4 a fost inchisa in apropiere de Padova pana la ora locala 8:30 dimineata, formandu-se si cozi de masini de 2 kilometri. 

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro