Trei tineri care ar fi talharit mai multe femei, de la care smulgeau lantisoarele, au fost prinsi

Trei tineri care ar fi talharit in plina strada mai multe femei, de la care smulgeau lantisoarele, au fost prinsi in Sibiu, dupa o actiune la care au colaborat politistii bucuresteni si cei din judetele Arges, Valcea si Sibiu, informeaza Politia Capitalei.

Cei trei, care au varste intre 23 si 25 de ani, au fost prinsi in flagrant dupa ce au urmarit mai multe femei si au smuls de la acestea lantisoarele aflate la gat. Modul lor de operare presupunea ca unul sa smulga lantul victimei si sa fuga spre locul unde il asteptau ceilalti doi, intr-o masina, a precizat sursa citata.

Talharii au fost prinsi dupa ce masina lor a fost blocata in trafic, la unul dintre ei fiind gasite doua lantisoare. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca cei trei au comis 11 astfel de talharii in Bucuresti, Pitesti, Curtea de Arges, comuna Piatra din judetul Arges, Ramnicu Valcea, Dragasani-Valcea si Sibiu.

Potrivit anchetatorilor, talharii amanetau bijuteriile in Ramnicu Valcea sau in Caciulata. Cei au fost arestati preventiv, iar cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Capitalei.

sursa foto: cugetliber.ro