TREI TONE de DESEURI au fost ridicate din CARTIERUL MILITARI

Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Directia Ordine Publica si Directia Protectia Mediului, a intreprins marti o ampla actiune de salubrizare si igienizare a unui teren viran situat in apropierea Strazii Cernisoara, din CARTIERUL MILITARI, potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 6.

In urma actiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ TREI TONE de DESEURI.

Potrivit sursei citate, pe langa disconfort, DESEURILE produceau si o imagine cu impact negativ asupra zonei.

In perioada urmatoare, politistii locali vor monitoriza zona mentionata pentru a preintampina depozitarea de DESEURI si pentru mentinerea unui climat civilizat.

Citeste si: AMENZI de peste 30.000 de lei, aplicate de politistii locali din Sectorul de 6 persoanelor care nu pastreaza CURATENIA in JURUL BLOCURILOR

Actiunea face parte din campania de curatenie generala “Pastram Sectorul 6 curat impreuna!”. Programul isi propune sa schimbe aspectul intregului sector si cuprinde lucrari specifice curateniei de primavara: curatarea zonelor verzi si a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joaca si de odihna; spalarea mecanica a principalelor artere de circulatie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, in vederea efectuarii taierilor de corectie necesare; colectarea, transportul si depozitarea deseurilor vegetale.

Citeste si: CURATENIA GENERALA DE PRIMAVARA a inceput in Sectorul 6

Politia Locala Sector 6 recomanda aducerea la cunostinta autoritatilor a eventualelor situatii similare pentru gestionarea acestora cu maxima operativitate. Cetatenii care doresc sa semnaleze anumite zone, unde este nevoie de interventia echipelor, au la dispozitie numerele de telefon 021.9546 si 021.413.16.20 si adresele de e-mail: comunicare@primarie6.ro si office@politia6.ro. Totodata, pe site-ul Primariei Sectorului 6 – www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizari insotite de fotografii ale locatiilor in care considera ca este nevoie ca echipele de curatenie sa actioneze.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6