Trei zodii carora le place “sa-ti dea peste nas”

Sunt laudaroase, vor sa li se atribuie toate meritele, nu suporta sa nu aiba dreptate, iar daca le-ai contrazis, te tin minte si se razbuna cand iti este lumea mai draga. Urmatoarele trei semne din zodiac adora sa puna la punct pe cei din jurul lor.

Se spune ca persoanele care au incredere  foarte mare in fortele proprii si sunt echilibrate, nu simt nevoia sa umileasca pe nimeni, sa jigneasca sau sa arate cuiva cat de mult a gresit. La polul opus, sunt celelalte persoane care traiesc pentru a da peste nas altora. Explicatia? Au o problema legata de increderea in sine, sunt nesiguri pe ei, motiv pentru care fac glume proaste pe seama altora, sunt tot timpul in alerta atunci cand cineva a gresit si au grija sa le atraga atentia in legatura cu eroarea lor cat mai zgomotos posibil.

CITESTE SI: Zodii de femei capricioase

Gemeni

Gemenii nu pot sa taca defel: sunt firi vorbarete, aplecate spre studiu, insa destul de dezechilibrate incat sa nu stie cum sa-si gestioneze cunostintele. Deseori, Gemenii devin confuzi in legatura cu ceea ce stiu, se incurca in date, cu toate acestea, nu ezita sa-si sustina sus si tare ideea.

In cazul in care, la un moment dat, ai avut dreptate intr-o discutie purtata cu un ”Geaman”, acesta nu doar ca te va astepta la cotitura, dar te va urmari, doar, doar te va prinde cu ceva. Daca nu ii iese, te provoaca intr-o discutie dintr-un domeniu pe care il stapaneste foarte bine si, la prima abatere, iti va da peste nas.

Fecioara

Fecioara este tot timpul in garda si nu-i scapa nimic din ceeea ce se intampla in jurul ei, desi aparent este absenta. Disimuleaza izolarea, dar in realitate ii studiaza pe toti cei din jur si nu exista persoana despre care nu sa aiba o parere si pe care, ulterior, sa nu o puna la punct.  Analitica, vorbareata, dar foarte nesigura pe ea, cea mai mare spaima a Fecioarei este faptul ca nu face fata intr-o disputa. Frica ei vine din faptul ca, fiind deseori prea critica nu doar fata de cei din jur, dar si cu ea insasi, se teme la randul ei de judecata aspra a celorlalti. Pentru a-i contracara si a incerca sa se ridice la nivelul celor pe care ii crede superiori este tot timpul prea serioasa, prea taioasa si gata de atac. In paralel, adera la nivelul acestora si  cauta sa intre in mintea lor, se intereseaza de lecturile, activitatile lor.  Pentru a reusi asta se apropie destul de mult de ei, iar cand ii prinde pe picior gresit, Fecioara incearca sa-i puna la punct cu ascutimea-i caracteristica.

Scorpion

Cea mai dura judecata este cea venita din partea Scorpionului. Este aspru, dar si iute la manie, iar cand se infurie pe cineva, Scorpionul iese la atac cu toate armele din dotare. Barbatii isi pun adversarii la punct prin agresiune fizica si verbala, in timp ce femeile ii umilesc doar verbal. Fereste-te de Scorpion, nu-l contrazice, pentru ca nu-i place deloc asta, iar daca se intampla sa intri in vizorul lui, vei fi ”urecheat” in cel mai dur mod posibil.

CITESTE SI: Horoscopul barbatilor “VANATORI”. Cum sa-i recunosti si cum sa te feresti de ei

Nu se da in laturi de la nimic in a-ti da peste nas: va rade de modul in care te imbraci, cum arati,  cum vorbesti, pana la obiceiurile tale zilnice. Ce il va scoate din sarite cel mai tare pe Scorpion este faptul ca nu te poate controla. Stie exact ceea ce sa spuna ca sa te atinga unde te doare cel mai tare si, atunci cand te vede ”ingenuncheat” iti aplica lovitura de gratie.

Sursa:unica