Treningul purtat de Alex Velea la premiera unui film costă o mică avere!

Treningul purtat de Alex Velea la avanpremiera filmului “5GANG: Un altfel de Crăciun” costă cât o mașină second hand. Nu, nu este niciun banc. Iubita lui, Antonia, a optat și ea tot pentru o ținută sport și au fost printre cei care au atras cele mai multe priviri.

Ei au fost însoțiți la cinematograf de cei doi băieți pe care îi au împreună. Pelicula cu și despre trupa vloggerului Selly reprezintă debutul regizoral al lui Bromania. Cântărețul a lăsat mască multă lume cu treningul său Gucci, care costă 2.500 de euro, relatează click.ro și… după un calcul simplu, având informațiile privind cursul monedei europene, aflăm că în lei, ținuta sport a cântărețului valorează 11.948.

Ținuta sport, cu printul care reprezintă inițialele brandului, a făcut ravagii anul acesta în rândul celebrităților de peste Ocean. Franck Ribery, fotbalistul superstar de la Bayern Munchen, Paul Pogba, Dele Alli, Jesse Lingard sunt doar câțiva dintre fotbaliștii obsedați de treningul Gucci. Printre artiștii care și-au cumpărat această ținută sport se numără: Dr. Dre, Lil Pump, Rihanna, Madonna, iar de la noi: extravaganta Delia Matache.

Sursa foto: click