TRENULET si GLOB PAMANTESC ROTATIV, in parcul Titan

Un TRENULET si un GLOB PAMANTESC ROTATIV vor fi inaugurate sambata in Parcul Titan, cu ocazia celei de-a doua editii a Galei premiilor “Pepiniera de talente”, a anuntat Primaria Sectorului 3.

Manifestarea va avea loc intre orele 10.00-14.00. In cadrul galei, elevii care au performat la atelierele de teatru, muzica, dans, instrumente muzicale si sport vor primi diploma si trofee din partea primarului Robert Negoita.

Totodata, in cadrul galei vor sustine un concert extraordinar Corul si Orchestra Colegiului National de Arte “Dinu Lipatti”, precum si elevii inscrisi la cea de-a doua editie a programului “Pepiniera de talente”. De asemenea, copiii vor putea participa la ateliere de creatie, face painting si modelat baloane.

Citeste si: Parcul Tei din Capitala va fi transformat radical: roller coaster, casa groazei si roata de 20 de etaje

Lansat in 2012, programul socio-educativ “Pepiniera de talente” este finantat de Primaria Sectorului 3 si organizat de Centrul Cultural Casa Artelor cu sprijinul Inspectoratului Scolar Sector 3 si in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3. Programul se adreseaza elevilor din clasele I-VIII, cu aptitudini in muzica, dans, teatru, instrumente muzicale sau sport.

In cadrul celei de-a doua editii a programului, 3.08 elevi din 30 de unitati de invatamant din Sectorul 3 au beneficiat de cursuri extrascolare saptamanale in scolile de care acestia apartin. Cursurile au fost oferite incepand cu luna noiembrie a anului trecut de 43 de traineri specializati in domeniile mentionate.

Citeste si: Primaria Sectorului 3 lanseaza ”Pepiniera de talente”

Potrivit surselor citate, proiectul va continua an de an, pentru descoperirea, incurajarea si educarea artistica si sportiva a copiilor talentati din Sectorul 3.

Sursa foto: b365.ro