Trenurile din Gara de Nord au INTARZIERI de ZECI DE MINUTE din cauza furtunii

Mai multe trenuri care vin si pleaca din Gara de Nord au INTARZIERI intre 30 si 60 de minute, din cauza lipsei de tensiune la centrul de dirijare a traficului din zona statiei Peris, cauzata de furtuna de duminica dimineata, potrivit unui comunicat emis de CFR Calatori.

Furtuna a cauzat o lipsa de tensiune la centrul de centralizare si dirijare a traficului din zona Peris, toate trenurile care vin si pleaca din Bucuresti Nord si ajung in aceasta statie fiind oprite temporar, pana la comanda de intrare in circulatie a personalului feroviar pe segmentul Buftea-Peris.

Intrucat exista in continuare posibilitatea aparitiei de modificari sau perturbari in circulatia trenurilor, din cauza vremii nefavorabile, pasagerii sunt sfatuiti ca, inainte de calatorie, sa se informeze despre eventualele intarzieri care se pot inregistra in graficul de circulatie.

“Companiile feroviare tin legatura operativ si centralizat astfel incat personalul de serviciu din trenurile aflate in parcurs si cel din gari sa colaboreze in luarea celor mai potrivite masuri pentru prevenirea situatiilor neplacute pentru calatori”, potrivit CFR.

Sursa foto: stirileprotv.ro