TRENURILE SOARELUI: CFR Calatori introduce din 14 iunie trenuri suplimentare catre Marea Neagra si Delta Dunarii

TRENURILE SOARELUI: CFR Calatori introduce din 14 iunie trenuri suplimentare catre Marea Neagra si Delta Dunarii

CFR Calatori va lansa, incepand cu data de 14 iunie, programul estival TRENURILE SOARELUI. Compania feroviara precizeaza, intr-un comunicat de presa transmis Mondo News, ca incepand cu jumatatea lunii iunie, turistii vor avea la dispozitie trenuri suplimentare catre Marea Neagra si Delta Dunarii.

Timp de trei luni, pana la 15 septembrie, turistii vor avea la dispozitie o serie de trenuri care vor asigura legaturi directe spre/dinspre statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii. “CFR Calatori a pregatit un program special de trenuri suplimentare pentru ca, in fiecare zi, toate regiunile tarii sa poata fi conectate cu destinatiile de vacanta cele mai cautate in perioada verii”, precizeaza compania.

Citeste si: ”MOCANITA BUCURESTILOR” ii asteapta pe locuitorii Capitalei pentru o plimbare gratuita

CFR Calatori mai precizeaza ca detaliile programului TRENURILE SOARELUI, respectiv numar de trenuri, rute, orar si exemple de tarife, vor fi anuntate saptamana viitoare.

Totodata, CFR Calatori reaminteste tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul international Gara de Nord Bucuresti) sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

Citeste si: Calatoriile cu TRENUL, in CRESTERE de la inceputul anului