TRENURILE TINERETULUI si TRENURILE LITORAL intra in circulatie in minivacanta de PASTE

CFR CALATORI anunta ca introduce in circulatie, in minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste si de 1 Mai, TRENURILE TINERETULUI si TRENURILE LITORAL.

TRENURILE TINERETULUI IR 1921 si IR 1922  Sibiu– Ramnicu Valcea – Pitesti –Bucuresti Nord – Constanta – Mangalia si retur circula suplimentar si sunt tarifate ca trenuri Regio.

TRENURILE LITORAL asigura legatura intre Capitala si Constanta  in numai doua ore si circula fara alte opriri pe traseu. Acestea vor avea in compunere, in perioada 28 aprilie – 2 mai,  si  un vagon care permite transportul bicicletelor. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei.

De asemenea, din Gara de Nord Bucuresti, la o cadenta de aproximativ 2 ore, va pleca cate un tren cu destinatia Constanta. De aici, turistii au la dispozitie legaturi cu statiunile de pe litoral. Preturile biletelor de tren pe ruta Bucuresti-Constanta variaza in functie de rangul trenului. Elevii si studentii beneficiaza de reduceri. Astfel, un bilet pentru un student la TRENURILE TINERETULUI, la clasa a II-a cu loc rezervat, este 18,65 lei, iar dus-intors este 37,30 lei.

„Avand in vedere cererea mare de bilete din preajma sarbatorilor, pentru a putea efectua suplimentarile operativ, recomandam pasagerilor ca acestea sa fie achizitionate din timp, in special pentru trenurile de lung parcurs care au in compunere vagoane de dormit si cuseta, cu atat mai mult cu cat exista reduceri online si de anticipatie. Biletele de tren pot fi achizitionate:  On-line de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gari; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizati (agentii de turism)”, a precizat CFR CALATORI.

A doua zi de Paste (2 mai) vor fi deschise numai doua agentii de voiaj: agentia Titan, in Complexul Comercial “Galeriile Titan”, intre orele 14:00-21:00 si agentia Carrefour, in Complexul Comercial ”Carrefour Colentina”, intre orele 08:00- 22:00.

Trenurile de pe rutele cele mai solicitate vor fi suplimentate cu vagoane. In unele zile din perioada sabatorilor, cand traficul de calatori este extrem de redus, se vor realiza operativ si alte modificari in circulatia trenurilor Regio. Acestea vor fi anuntate la nivel local.

Sursa foto: adevarul