TRENURILE ZAPEZII 2015: CFR Calatori ofera de la 1 ianuarie REDUCERI pentru drumurile spre STATIUNILE MONTANE

CFR Calatori va lansa din 1 ianuarie oferta de calatorie “TRENURILE ZAPEZII 2015”, prin care calatorii vor beneficia, in perioada 1 ianuarie – 28 februarie, de REDUCERI tarifare la trenurile care circula spre si dinspre cele mai cautate STATIUNI MONTANE pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani – pentru statiunile Parang si Straja, a anuntat compania.

Citeste si: TRENURILE care circula pe cele mai solicitate rute vor fi SUPLIMENTATE in perioada Sarbatorilor de iarna

REDUCERILE tarifare sunt de 25 la suta pentru calatoriile cu punct de sosire/plecare intr-una dintre STATIUNILE MONTANE de pe ruta Sinaia-Brasov, de luni pana joi, la clasa a 2-a, 25 la suta pentru calatoriile cu punct de sosire/plecare din Vatra Dornei si Petrosani, la clasa a 2-a si de 31 la suta — 56 la suta in toate zilele saptamanii, la trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia si Brasov si retur.

Citeste si: NOUL MERS AL TRENURILOR intra in vigoare de la 14 DECEMBRIE

De exemplu, pe ruta Bucuresti-Predeal pretul biletului cu aceasta oferta este de 27,75 lei, cu 9,25 lei mai putin fata de pretul intreg. Pentru Constanta-Sinaia pretul biletului este de 53,65 lei, cu 17,85 lei mai putin.