TRIBUNALUL BUCURESTI: Asociatia M10, partid cu acte in regula

TRIBUNALUL BUCURESTI, M10, MONICA MACOVEI, REGISTRU PARTIDE POLITICE

TRIBUNALUL BUCURESTI a dispus, ca instanta de fond, acordarea personalitatii juridice partidului M10, formatiune condusa de europarlamentarul MONICA MACOVEI, si inregistrarea acestuia in Registrul partidelor politice, potrivit unui comunicat transmis joi presei.

“Multumim tuturor celor care au facut posibil acest prim pas, incepand cu militantii si sustinatorii care au strans semnaturi si pun suflet in constructia M10. M10 exista pentru a oferi o alternativa la sistemul transpartinic corupt. Suntem, din acest punct de vedere, un partid anti-sistem. Cei care vor o alternativa la clasa politica expirata au acum un partener si un sprijin: M10 exista pentru ei”, se arata in comunicatul formatiunii.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI lamureste situatia din sanul Asociatiei M10 

Potrivit sursei citate, M10 s-a nascut “din mobilizare civica in jurul candidaturii independente a MONICAI MACOVEI la Presedintie” si duce mai departe acest spirit.

“Credem in merit, munca, modestie, normalitate. Detestam populismul si dublul discurs. Suntem un partid reformist: vrem reforma profunda a Romaniei. Nu propunem nimic socant, militam pentru ce e firesc: o tara prospera, cinstita, nepoluata, in care sa traim decent si cu placere”, se sustine in comunicat.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI, sanctionata de AEP pentru NEREGULI in privinta FONDURILOR destinate CAMPANIEI ELECTORALE 

Totodata, reprezentantii M10 reafirma ca isi propun sa reformeze “administratia ineficienta, invatamantul si sanatatea dominate de precaritate”.

“Ne luptam ca lucrurile sa fie privite de jos in sus, de la oameni si comunitati inspre binele comun. Nu mai acceptam privilegii pentru nimeni, ci vrem sa cream sanse pentru fiecare om din aceasta tara. Contam pe toti oamenii decenti si onesti; contati pe noi! Nu ne lasam si nu va lasam”, se precizeaza in comunicatul formatiunii conduse de MONICA MACOVEI.

Sursa foto: realitatea.net