Trigasm sau cum sa ai parte de un orgasm triplu

Orgasm triplu? Suna bine, nu-i asa? Cam utopic, totusi… La ce fiinte complicate suntem, atat fizic, cat si emotional, ar trebui sa zicem mersi daca avem macar un orgasm. Clitoridian, ca ala e cel mai usor de atins. Vaginal, daca te numeri printre cele 25% dintre femei despre care se spune ca pot avea orgasm prin stimulare vaginala. Anal, daca esti destul de aventuroasa sexual…

Si totusi, orgasm triplu? Adica sa resimti toate aceste trei orgasme deodata?? Da, este posibil! Corpul feminin e creat in asa fel incat clitorisul, punctul G si anusul sa poata fi stimulate simultan, iar daca tu te concentrezi destul si exersezi suficient, o sa inveti sa-ti sincronizezi orgasmele pentru a atinge cea mai inalta culme a placerii. Cu sau fara ajutorul unui barbat! Afla pozitiile „datatoare” de trigasm si incepe sa exersezi!

CITESTE SI:Exercitii pentru sex mai bun

Trigasm de una singura

Ca sa eviti dezamagirile sau momentele jenante atat pentru tine, cat si pentru partener, cel mai bine ar fi sa descoperi trigasmul de una singura la inceput. Ca sa capeti putina experienta, sa inveti cum sa te misti, de ce fel de stimulare ai nevoie pentru fiecare zona, sa te obisnuiesti cu miscarile, cu ritmul, senzatiile etc. Si, pentru ca ai doar doua maini si trei zone de stimulat, ar fi bine sa aduci in scena „artileria grea”: dildo-ul dublu.

Dintr-un foc, rezolvi cu o singura mana si punctul G, si anusul. Ramane asadar clitorisul, pe care il vei stimula cu mana ramasa libera. Poti sta culcata pe spate, asezata pe genunchi, in genunchi sau in orice pozitie iti faciliteaza accesul la zonele „de interes”. N-o sa reusesti din prima, dar incet-incet o sa inveti cum sa te coordonezi ca sa-ti sincronizezi orgasmele.   

Sex oral

Aici lucrurile devin mai usoare pentru tine, deoarece responsabilitatea stimularilor se imparte intre tine si partener. El iti stimuleaza clitorisul cu limba, tu folosesti un dildo dublu pentru stimularea simultana a vaginului si anusului. Sau el se ocupa de clitoris si de punctul G (cu limba, degete, jucarii sexuale), tu de anus (cu un deget sau un dildo). Sau el se ocupa de stimularea vaginala si anala, tu de cea clitoridiana. Faptul ca aveti atat de multe posibilitati nu poate decat sa va bucure ca nu veti ramane plafonati la aceleasi miscari.

Iar daca ai noroc de un tip priceput si generos, se poate ocupa el de tot! Tu trebuie doar sa stai pe spate si sa te topesti de placere. Asadar, pune-l sa-ti stimuleze clitorisul cu limba, cu o mana sa se ocupe de punctul G si cu cealalta mana sa-ti stimuleze anusul. Sau poate sa-si foloseasca gura pentru sex oral si un dildo dublu pentru stimularea simultana a vaginului si anusului. Posibilitatile sunt multe, poate sa aleaga ce vrea si e liber sa incerce si alte variante. Tu sigur n-o sa ai nimic impotriva… iar el se va simti super barbat vazand ca poate sa te innebuneasca de placere.

Trigasm in pozitia misionarului

Lucrurile devin putin mai complicate, intrucat atunci cand penetrarea apare in peisaj e mai dificil sa gasiti o pozitie confortabila care sa va ajute sa va coordonati miscarile asa cum trebuie. Dar „cu rabdarea treci si marea”, zice o vorba… Asadar, el trebuie sa te penetreze cat mai adanc pentru a-ti atinge punctul G, sa aplice presiune pe clitoris frecandu-se de el cu pelvisul si, in acelasi timp, sa te stimuleze manual in zona anala. Sau de partea asta te poti ocupa tu…

Doggy style

Carui barbat nu-i place aceasta pozitie? Si, daca tot are acces direct la fundul tau, spune-i ca in timp ce-ti stimuleaza punctul G cu penisul sa-si strecoare un deget in anusul tau (sau sa foloseasca o jucarie sexuala pentru asta). Iar tu trebuie sa te ocupi de stimularea clitoridiana. Floare le ureche, din moment ce tu stii cel mai bine cum sa obtii orgasme de la clitorisul tau, nu-i asa?

CITESTE SI:9 tipuri de barbati care insala cel mai des

Femeia deasupra

In timp ce el te penetreaza vaginal, apropie-ti pelvisul de corpul lui si freaca-ti clitorisul de el pentru a obtine orgasmul clitoridian. De stimularea anala se poate ocupa oricare dintre voi (lui probabil ca i-ar fi mai usor, din aceasta pozitie), folosind un deget sau o jucarie sexuala. Orice pozitie ati alege, nu uitati ca stimularea anala are nevoie de lubrifiere, deci tineti lubrifiantul aproape! De asemenea, folositi prezervativ pentru penetrarea vaginala si/ sau anala, daca este cazul.

 Sursa:cosmopolitan