Triplu asasinat Călărași. Detalii despre unul dintre criminali, fiul adoptiv al familiei măcelărite

Criminalul care a comis teribilul triplu asasinat de la Călărași ar fi fiul adoptiv al familiei, Alexandru Dan, unul dintre cei trei tineri suspecți reținuți deja de poliție.

Rudele victimelor din triplul asasinat de la Călărași au spus că acesta a fost crescut de la două luni de familia ucisă acum cu bestialitate, dar bătrânii nu s-au mai putut înțelege cu el, din pricina comportamentului agresiv. Bărbatul ucis, Nicu Popescu, n-a mai fost de acord să-l primească în casă, dar soția lui, Tudora, și fata lor, Vasilica, i-au luat apărarea copilului.

Citește și: CĂLĂRAȘI. TRIPLU ASASINAT COMIS DE TREI TINERI DE 17 ANI! CRIMINALII AU FOST ARESTAȚI

Băiatul voia întotdeauna bani și nu sume mici. A existat un caz în care a cerut 500 de milioane de lei (vechi). Bărbatul ucis n-a vrut să-i dea, deși soția și fata lui au insistat să-l ajute pe copil, scrie libertatea.ro.

„Au vrut să ajute un copil. Au ajutat copilul și l-au omorât. Au avut multe probleme cu el. Au furat mașina unei nepoate. Chiar și în seara asta au furat mașina. L-au crescut de la 2 luni până la 14 ani, când nu s-au mai înțeles cu el”, a dezvăluit Vasile Popescu, nepotul bărbatului ucis, pentru sursa citată. Acesta este descris ca un tânăr cu grave probleme comportamentale, violent, dependent de droguri și un „magnet” pentru tot soiul de probleme.

Se droga şi bea încontinuu şi uite că a luat nişte suflete dragi mie. Ce-ai avut mă cu ei, porcule, că te-au luat să te crească de mic pripasule, uite pe cine a crescut… ????? Dumnezeu să vă ierte mătușile mele și unchiule ????? ?️?️?️, a scris Loredana, nepoata victimelor.

Sursa text: libertatea