TRIPLU ASASINAT CONSTANTA. Declaratii SOCANTE ale mamei suspectului: “Moarte pentru moarte!”

Cu greu gaseste puterea sa mai vorbeasca, dar un lucru il stie sigur: fiul ei, CRIMINALUL, sa suporte rigorile legii, ba chiar pedeapsa capitala!

Daniela Stoica, MAMA lui Stefan Stoica, principalul suspect in cazul TRIPLULUI ASASINAT de la CONSTANTA, este marca profund de tragedie. Propriu ei fiu i-a UCIS mama, sora si nepotul. Nu stie cum a rezistat primului soc cand a crezut ca tanarul mort si desfigurat cu lovituri de ciocan ar fi fiul ei, de 21 de ani, scrie reporterntv.ro.

Citeste si: TRIPLU ASASINAT CONSTANTA: PRESUPUSUL CRIMINAL, RETINUT

“Era restras, inchis. Pe figura lui se vedea ura fata de toata lumea si de sora si de toata lumea. Nu stiu ce a gandit. Sa isi traga pedeapsa. Chiar vreau pedeapsa MOARTE pentru MOARTE. Sa decida legea, eu mai am de crescut o fata si pe cei doi copii ai sotului”, a spus Daniela Stoica, mama suspectului.

“Am crezut ca e fiul meu, Stoica Stefan MORT, intre mama si sora. Pana la urma era nepotul”, a mai povestit ea.

“De acum incolo sa se se chinuie singur, nu ma mai intereseaza de el. El si-a ales drumul asta sa fie drumul lui”, a mai adaugat mama asasinului.

Apropiatii familiei spun ca Stefan Stoica isi chinuia propria MAMA. O ameninta, ba chiar a incercat sa o bata cand femeia a refuzat sa-i mai dea bani pentru etnobotanice.

Citeste si: TOPUL ORASELOR DIN ROMANIA IN CARE AU LOC CELE MAI MULTE CRIME

Rudele pun totul pe seama traumei pe care a suferit-o in urma cu 13 ani, cand tatal sau, fost jandarm, s-a spanzurat. Povestesc in soapta ca familia e lovita de un blestem: si unchiul sau si-a pus capat zilelor in acelasi mod.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro, reporterntv.ro