TRIPLU ASASINAT CONSTANTA: Presupusul criminal, RETINUT

Stefan Alexandru Stoica, presupusul autor al TRIPLULUI ASASINAT comis, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta, a fost RETINUT, joi seara, pe baza de ordonanta, si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Potrivit anchetatorilor, tanarul in varsta de 21  ani, acuzat ca si-ar fi ucis bunica, matusa si un var, lovindu-i de mai multe cu un ciocan si cu un cutit, a fost audiat de catre politisti, joi, timp de aproape 12 ore, dar nu a declarat nimic, refuzand sa vorbeasca.

El a fost retinut, joi seara, pe baza de ordonanta, pentru 24 ore, urmand ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentat unei instante a Tribunalului Constanta, cu propunerea de arestare preventiva, fiind acuzat pentru omor deosebit de grav.

Citeste si: TRIPLU ASASINAT CONSTANTA: Principalul SUSPECT a fost ARESTAT

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, Stefan Alexandru Stoica, in varsta de 21 ani, fusese eliberat conditionat din penitenciarul de la Galati in urma cu zece zile, el fiind condamnat la trei ani de inchisoare pentru o talharie.

Conform surselor citate, exista informatii potrivit carora tanarul ar fi fost consumator de droguri si ar fi fost tratat in trecut pentru afectiuni psihice.

Anchetatorii mai spun ca la acest moment nu se cunoaste cu exactitate mobilul crimelor, dar sunt luate in calcul mai multe variante. Tanarul ar fi mers acasa, unde locuia si bunica lui, si i-ar fi cerut acesteia bani, stiind ca batrana primise pensia.

Anchetatorii mai afirma ca tanarul, Stefan Alexandru Stoica, a avut o copilarie grea, cu batai repetate, iar crimele comise par a fi urmare a acestor tensiuni acumulate.