TROFEUL CUPEI MONDIALE, DETERIORAT in timpul petrecerii nationalei Germaniei

Wolfgang Niersbach, seful Federatiei Germane de Fotbal, a dezvaluit faptul ca TROFEUL CUPEI MONDIALE a fost DETERIORAT in urma celebrarii victoriei de catre nemti.

Trofeul a suferit un mic accident din cauza unui jucator german, scrie Goal. Echipa nationala a Germaniei a facut un tur prin orasul Berlin pentru a celebra titlul de campioana mondiala alaturi de suporterii de acasa. Fotbalistii s-au bucurat putin cam mult si nu au fost prea atenti sa il protejeze.

Citeste si: VIDEO / PREDICTII INCREDIBILE ale unui magician despre Campionatul Mondial ! Toate s-au adeverit 

“La un moment dat, un fragment din trofeul Cupei Mondiale s-a desprins. Nu va ingrijorati! Avem specialisti care se ocupa de acest caz si pot repara totul”, a spus Niersbach, conform ziare.com, despre aceasta situatie neasteptata.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: GERMANIA-ARGENTINA 1-0 dp (0-0,0-0) DEUTSCHLAND UBER ALLES 

El spune ca s-a deschis o ancheta pentru a se gasi vinovatul, insa aceasta nu a dat niciun rezultat concret. Din fericire, aceasta este doar o copie a trofeului original, cel care a putut fi vazut pe stadionul Maracana in data de 10 iulie.

Valoarea originalului este de 10 milioane de euro. In 1983, Cupa Mondiala a fost furata din Brazilia, de atunci FIFA neavand incredere sa il lase in grija federatiilor ale caror echipe nationale castiga Campionatul Mondial.