Trucuri care te ajuta sa iti faci locuinta sa arate mai mare!

Indiferent de cat de generos este spatiul din locuinta ta, la un moment dat vei avea impresia ca te simti sufocat/a. Poate ca ti-a placut sa iti vopsesti peretii intr-o nuanta inchisa sau poate obiectele tale preferate ti-au acaparat usor, usor livingul.

Oricare ar fi motivul, cu ajutorul acestor trucuri poti sa creezi impresia unui spatiu mai mare decat este in realitate!

Pune dezordinea in ordine

O camera ordonata, in care lucrurile sunt frumos aranjate, va da intotdeauna impresia de spatiu. Este cea mai simpla si la indemana metoda prin care poti sa iti faci casa sa para mai mare.

Pacaleste simturile

O podea cu dungi va face camera sa para mai lunga. Asadar apeleaza la un model de parchet cu dungi. Totodata ai grija sa ai in camere oglinzi sau mobile cu suprafete vitrate pentru a reflecta impresia de spatiu.

Apeleaza la nuante deschise

Apeleaza la culori deschise pentru a “pacali” ochiul si a face o camera sa para mai aerisita. Vopseste peretii in alb si alege nuante calde pentru draperii si restul pieselor de mobilier. Culorile deschise multiplica lumina, in timp ce nuantele inchise o absorb.

Foloseste-te de spatiile pe verticala

 Nu este nevoie sa ascunzi toate obiectele din casa pentru ca aceasta sa para cat mai aerisita. Este suficient sa te folosesti de spatiile pe verticala, cum sunt rafturile prinse de pereti sau dulapurile inalte.

Sursa foto: freshome.com