TRUCURI PENTRU CEL MAI SEXY PRELUDIU

O parte importanta a partidei sexuale cu totul este preludiul. Femeile sunt cele care au nevoie de un preludiu mai lung, pentru a intra in starea potrivita pentru relatiile intime, in timp ce barbatii il cer pentru ca este placut si relaxant. Iata cateva trucuri pentru un preludiu cat mai satisfacator si sexy:

Trebuie sa-l incepi devreme

Chiar daca nu sunteti in aceeasi incapere – sau macar in aceeasi cladire – nu inseamna ca nu poti da deja startul distractiei. Trimite-i un SMS sexy care sa-l puna in tema cu ce urmeaza pe seara sau o imagine ca un teaser cu ce vei purta (o pereche de chiloti sexy, pantofi cu toc sau jartiere). Mai departe este vorba de tine: orice femeie are propriul ritual de infrumusetare inainte de sex, asa ca fa toti pasii ca sa te simti cat mai bine in pielea ta.

CITESTE SI: ADEVARAT SAU FALS? BARBATII VOR O IUBITA FARA SIMTUL UMORULUI

Sarutul, cel mai intim gest
Totul pleaca de la un sarut, cel mai intim gest pe care il poate face un cuplu. Este inceputul iubirii si da tonul a serii senzationale ce va urma. Nu uita, un sarut nu este niciodata doar un sarut, ci poate transmite o sumedenie de mesaje, asa ca fii sigura sa-l “comunici” pe cel mai sexy.

Dezbracati-va incet
Suspansul este la fel de important intr-o partida de sex. Asa ca poti creste anticiparea dezbracandu-te incet, languros. iti poti ruga iubitul sa faca acelasi lucru sau il poti dezbraca tu. Lasa-i curiozitatea sa-l cuprinda cu fiecare articol vestimentar pe care il dai jos, incetul cu incetul.

CITESTE SI: LUCRURI SURPRINZATOARE CARE II EXCITA PE BARBATI

 Flirturi si complimente

Un alt detaliu important ce ar trebui sa faca parte din orice preludiu este flirtul. Fa-i un compliment sexy, sopteste-i-l in ureche si reactia va fi imediata. Mai departe puteti vorbi de pozitii, de ce ati vrea sa faceti in pat si asa mai departe.

Accesorii sexy
Lenjeria intima pe care o ai pe tine la inceputul actului sexual poate fi oricat de sexy, dar oricum va fi data jos, insa unele accesorii pot ramane. De exemplu, o pereche de pantofi cu toc cui este intotdeauna apreciata de barbati. Atat pentru ca posteriorul tau arata extraordinar, dar si pentru ca inspira putere si dominare.

Sursa www.unica.ro