TRUMP, posibila candidatura la PRESEDENTIA SUA: “Eu sunt SINGURUL care poate face AMERICA sa fie cu-adevarat MARE din nou”

Omul de afaceri Donald Trump da semne ca s-ar aventura intr-o cursa pentru prezidentialele din SUA din 2016

Eu sunt singurul care poate face America sa fie cu-adevarat mare din nou“, a declarat vocalul republican, citat intr-un comunicat, anuntand formarea unui comitet exploratoriu.

La doar un pas de lansarea oficiala a campaniei, acest anunt ii permite sa inceapa sa colecteze fonduri si sa angajeze personal in cursa catre Casa Alba. Trump a anuntat ca a angajat deja consilieri politici in Iowa, New Hampshire si South Carolina, care gazduiesc primele trei infruntari din cursa interna.

CITESTE SI: BARACK OBAMA SI DONALD TUSK: APEL LA UNITATE IN PRIVINTA CRIZEI DIN UCRAINA

Trump este considerat unul dintre favoriti in tabara republicana. In tabara democrata, Hillary Clinton este prezentata de sondaje ca favorita pentru obtinerea investiturii partidului.

El a sugerat de mult ca aspira la obtinerea investiturii republicane, insa de aceasta data pare mai serios, comenteaza AP, care se refera la o declaratie recenta a acestuia potrivit careia nu va prelungi contractul cu postul american NBC pentru reality show-ul “The Apprentice”.

CITESTE SI: ALERTA DE SECURITATE IN SUA: UN ZGOMOT PUTERNIC A FOST AUZIT CASA ALBA INAINTE DE PLECAREA LUI BARACK OBAMA. UPDATE

Iubesc foarte mult tara noastra, dar este o tara care se confrunta cu o problema grava”, este citat Trump in acest comunicat amplu, in care indeamna la refacerea infrastructurii, imbunatatirea securitatii frontierelor, consolidarea armatei si imbunatatirea situatiei economice. “Americanii merita mai mult decat primesc de la politicienii lor, care doar vorbesc, cu totii, fara sa faca nimic“, mai afirma Trump.