Trupa N&D renaște! Nick a găsit o nouă Delia! Foto în articol

Trupa N&D renaşte pecum Pasărea Pheonix! Nick, fondatorul trupei, a descoperit o nouă solistă, Dya, alături de care speră să dea lovitura pe piața muzicală autohtonă, scrie click.ro.

 „Eu mă ştiam cu Nick din 2016, mă contactase la un moment dat, într-o seară! Anul trecut am primit un telefon. Avea un concert foarte mare la Sala Polivalentă din Cluj Napoca şi am cântat împreună. Eu n-am crezut că e un eveniment atât de mare, dar au fost în jur de 9.000 de oameni. Într-o lună de zile am reuşit să mă pun la punct cu tot ce înseamnă repertoriul N&D. Bine, eu ştiam piesele, în mare. A fost o mare responsabilitate pentru mine. Erau câteva piese grele şi trebuiau cântate ca la carte.

Şi trebuie să ai vibe-ul ăla, o energie specială. A fost wow şi mi-am revenit foarte greu după acel eveniment, care a mers foarte bine. Au fost emoţii şi stres, dar a ieşit nemaipomenit. Cu Nick mă înţeleg foarte bine, e un tip deosebit şi lucrăm piese împreună. Sperăm că vom lansa cât de curând o nouă melodie, dar nu vrem să fim presaţi de timp. Vrem să facem lucrurile ca la carte”, s-a confesat Dya jurnaliștilor de la click.ro.

“Sunt studentă la Universitatea Hyperion, urmează masterul, am o grămadă de treabă de făcut. Toată lumea ne aşteaptă pe mine şi pe Nick, adică N&D, să revenim cu piesa aia nouă, cu care vom da lovitura. Trebuie doar să aibă răbdare”, a mai declarat Dya pentru click.ro.

Istoria trupei N&D a început în 1999

Pe numele lui din buletin Nicolae Marin, Nick este cel care a pus bazele trupei pop-dance N&D, în anul 1999. Delia Matache, colega lui de scenă, avea atunci doar 17 ani, iar melodiile lor au răsunat mulţi ani în topuri. “Nu vreau să te pierd”, “N-am crezut”, “M-ai minţit”, “Nu e vina mea”, „Vino la mine” sunt doar câteva dintre piesele trupei N&D, care se fredonează şi acum, în discoteci. Din 2003, Delia a început o carieră solo, în prezent fiind una dintre cele mai bine cotate artiste din România.

Sursa text: click.ro