TRUPELE RUSESTI s-au RETRAS cel putin zece kilometri de la frontiera cu UCRAINA

TRUPELE RUSE s-au RETRAS cu cel putin zece kilometri de la frontiera cu UCRAINA, a anuntat marti un inalt responsabil al Serviciul de frontiera ucrainean, potrivit Agerpres, care citeaza agentiile de presa AFP si Interfax-Ukraina.

“Putem spune ca TRUPELE RUSE se afla deja la cel putin zece kilometri de granita. Ceea ce se intampla mai departe (la o distanta mai mare de zece kilometri), nu trebuie sa ma intrebati pe mine”, ci pe rusi, a afirmat Serghei Astahov, consilier al sefului Serviciului de frontiera ucrainean, precizand ca, in ajun, un avion de recunoastere a survolat frontiera de-a lungul a 820 de kilometri.

Citeste si: TRUPELE RUSE isi pregatesc RETRAGEREA de la frontiera cu Ucraina

Cu cateva saptamani in urma, deplasari si manevre ale tehnicii militare ruse se puteau observa in apropierea frontierei cu Ucraina, a mai spus el.

Ministerul rus al Apararii a anuntat anterior ca, in conformitate cu ordinul dat luni de presedintele rus VLADIMIR PUTIN — comandantul suprem al armatei — se fac pregatirile necesare pentru revenirea la baze a trupelor si tehnicii care au fost implicate in manevrele de primavara in trei regiuni limitrofe cu Ucraina — Rostov, Belgorod si Briansk.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN a ordonat RETRAGEREA TRUPELOR de la granita cu UCRAINA. UPDATE

Statele Unite ale Americii si NATO au declarat insa ca nu au sesizat indicii ale unei retrageri a militarilor rusi.

Sursa foto: obiectivbr.ro