TRUPUL lui DINU PATRICIU a fos adus in tara si a fost depus la capela cimitirului Bellu. UPDATE

Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus vineri in tara cu un avion privat. Miliardarul va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala, acolo unde isi doarme somnul de veci si tatal sau. Magnatul s-a stins din viata la varsta de 64 de ani, intr-o clinica din Londra.

UPDATE 20.30: In jurul orelor 19.00, sicriul a fost depus in capela cimitirului Bellu. Jurnalistilor nu li s-a permis accesul in incinta cimitirului, la poarta acestuia fiind doi bodyguarzi ai unei firme private, care nu au lasat sa intre pe nimeni din afara cercului de apropiati ai lui Patriciu.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus in Romania,  in jurul orei 18, cu un avion privat care va ateriza pe aeroportul International Baneasa.

CITESTE SI: INMORMANTAREA LUI DINU PATRICIU VA AVEA LOC SAMBATA, LA CIMITIRUL BELLU 

De acolo, cortegiul funerar se va indrepta catre Cimitirul Bellu, unde sicriul va fi depus in capela, pentru ca toti cei care doresc sa-si ia ramas bun de la magnat sa ii poata aduce un ultim omagiu.

Pregatirile au intrat pe ultima suta de metri la Cimitirul Bellu. Cavoul in care se afla trupul neinsufletit al tatalui lui Dinu Patriciu este pregatit pentru inmormantarea de sambata. Sunt voci care spun insa ca familia magnatului ar fi achizitionat zilele trecute un loc de veci, cu peste 25.000 de euro.

CITESTE SI: DINU PATRICIU va fi inmormantat in ROMANIA, cel mai probabil la Cimitirul Bellu 

Sursa foto: gandul.info