Trupul lui DINU PATRICIU va fi adus vineri seara de la Londra si depus la Capela Cimitiriul Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui DINU PATRICIU va fi adus de la Londra, in jurul orei 18.00, si depus, vineri seara, la Capela Cimitirului BELLU. 

Familia omului de afaceri cere intelegere din partea tuturor celor care vor sa participe la slujba, pentru a onora amintirea lui PATRICIU cu decenta si discretie. 

“Pentru a onora amintirea lui DINU PATRICIU, cu decenta si discretie, familia solicita intelegerea tuturor celor care doresc sa participe la slujba memoriala”, spune familia omului de afaceri intr-un comunicat de presa.

Citeste si: INMORMANTAREA LUI DINU PATRICIU VA AVEA LOC SAMBATA, LA CIMITIRUL BELLU, A ANUNTAT FAMILIA

Inmormantarea va avea loc sambata la ora 11, la Cimitirul BELLU. 

Omul de afaceri DINU PATRICIU a murit la varsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra. 

“DINU PATRICIU a murit inconjurat de membrii familiei, in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimele zile”, potrivit unui comunicat remis Mediafax la momentul respectiv de familia Patriciu.

“Pe aceasta cale, familia face un apel indoliat la respectarea dorintei defunctului, ca ultimul sau drum sa ocoleasca neintelegerile, lipsa de decenta si agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte in ultimii ani de viata si suferinta”, se mai spunea in comunicatul familiei Patriciu.

DINU PATRICIU suferea de mai multi ani de CANCER. in decembrie 2012, el a fost supus unui transplant de ficat.

Citeste si: CE CONTINE TESTAMENTUL LUI DINU PATRICIU. ANUNTUL FACUT DE AVOCATII OMULUI DE AFACERI

Medicul curant al lui DINU PATRICIU, Mihai Voiculescu, a declarat ca omul de afaceri a fost extrem de suparat dupa esecul suferit in afacerea lantului de magazine Mic.ro si i s-a inrautatit astfel boala, dar si ca si-a periclitat sanatatea din cauza stilului de viata, in special a alimentatiei. Mihai Voiculescu a mai spus ca PATRICIU a murit cel mai probabil din cauza unei infectii dupa transplantul de ficat.

Sursa foto: realitatea.net