Trupul milionarului Nae Nicolae, imposibil de reconstruit! Adrian Minune confirma acest lucru UPDATE

UPDATE: Trupul neinsufletit al milionarului Nae Nicolae a fost recuperat de familia acestuia de la Institutul de Medicina Legala! El va fi inmormantat sambata, intr-un sicriu sigilat, dupa ce medici legisti au reusit doar o reconstructie partiala! 

Nae Nicolae, Regele imobiliarelor din judetul Ilfov, a decedat ieri in urma unui grav accident, milionarul pierzandu-si viata dupa ce automobilul de lux pe care il conducea a fost lovit in plin de un tren.

Nae Nicolae si-a gasit sfarsitul intr-un tragic accident, iar familia le-a cerut medicilor legisti sa incerce o reconstructie faciala, dar si a trupului sfartecat al milionarului. O misiune aproape imposibila pentru legisti, tinand de impactul extrem suferit de omul de afaceri in momentul in care trenul i-a lovit masina.

Acest lucru a fost confirmat si de celebrul manelist Adi Minune, finul lui Nae Nicolae, care a declarat ca este un lucru aproape imposibil. “Este o intrebare la care nu am ce sa va raspund. Cei care ati fost acolo (n.red. la locul tragediei) stiti foarte bine ca nu se poate asa ceva” a declarat Adrian Minune in momentul in care jurnalistii l-au intrebat daca familia a cerut reconstructia faciala si nu numai medicilor legisti.

Sursa foto: can-can.ro