Trupul neinsufletit al lui Cristian Grigorescu, gasit pe plaja in statiunea Jupiter

cristian_grigorescu-1

Trupul neinsufletit al actorului Cristian Grigorescu a fost gasit, sambata seara, aproape de locul in care s-a inecat, in statiunea Jupiter si a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Cristian Grigorescu, in varsta de 29 de ani, fusese dat disparut inca de vineri in statiunea Jupiter, dupa ce disparuse in apele involburate ale marii. Tanarul, care facea parte din Nationala Artistilor, se afla pe litoral impreuna cu prietenii.

Trupul lui Grigorescu a fost gasit la cateva sute de metri distanta de locul in care s-a inecat. El intrase in apa cu cativa prieteni, insa a fost luat de un val puternic si nimeni nu a avut curajul sa intre dupa el sa-l salveze. 

Aurelian Temisan, coleg cu acesta la echipa nationala de fotbal a artistilor, a confirmat ca tanarul a fost vazut in momentul in care a fost lovit de un val puternic.

Marea a fost agitata si pe parcursul zilei de duminica, iar unii turisti ignora in continuare avertismentele salvamarilor. In statiunea Mamaia, peste 20 de persoane au fost scoate din valuri dupa ce au fost la un pas sa se inece.