Trupul neinsufletit al politistului Gheorghe Ionescu, dus la Capela din Cimitirul Ghencea

Gheorghe Ionescu, zis si “Dulaul”, care a decedat vineri la Spitalul Floreasca, dupa ce a zacut aproape o luna pe patul de spital in coma, a fost dus sambata la Capela din Cimitirul Ghencea, informeaza B1 TV.

Rudele, prietenii si colegii s-au strans si vineri seara, la casa politistului, la priveghi.

Ionescu a ajuns pe 2 august la Spitalul Floreasca dupa ce un afacerist turc, numit Abdulah Atas, l-a izbit in plin cu masina dupa care a fugit de la locul.

Incidentul s-a intamplat in timpul unei razii, in Sectorul 1 al Capitalei.

CITESTE SI: IOHANNIS l-a decorat post-mortem politistul GHEORGHE IONESCU cu Ordinul National “Serviciul Credincios” in grad de Cavaler

Accidentul s-a produs pe 2 august in jurul orei 03.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde politistul era impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control in trafic.

Politistul i-a facut semn soferului sa opreasca, acesta a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul agentului de la rutiera, a accelerat, l-a lovit, acesta a ramas pe capota aproximativ 400 de metri, apoi a cazut pe carosabil.

CITESTE SI: GHEORGHE IONESCU, politistul lovit de milionarul turc ABDULLAH ATAS, a MURIT. UPDATE

Dupa accident, barbatul a fugit si a intrat cu masina intr-un parapet.

Ionescu a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler.  

Sursa foto gandul