Trupul regelui Florin Cioaba va fi adus in tara, in cursul zilei de maine UPDATE

UPDATE: 16.00: Desi, initial, se anuntase ca trupul neinsufletit al regelui rromilor Florin Cioaba va ajunge astazi in tara, pe aeroportul Otopeni din Bucuresti, ultimele informatii arata ca acesta va sosi in tara, in cursul zilei de marti, direct pe aeroportul din Sibiu.

Trupul neinsufletit al autointitulatului rege al rromilor, Florin Cioaba, decedat in urma cu cateva zile in statiunea Antalya din Turcia va fi adus, in aceasta seara, in Romania, a declarat Daniel Cioaba, cel mai mic dintre baietii capului incoronat, intr-o interventie la postul Romania Tv.

“Dupa informatiile pe care le am de la fratele meu, Dorin, in jurul orei 15.00 o sa ne dea trupul neinsufletit al tatalui meu. Tot azi va porni si avionul de linie catre tara noastra, nu stiu ora exacta, dar va veni la Bucuresti, iar de la Bucuresti il voi prelua eu cu ajutorul unei firme de pompe funebre care il transporta pana la Sibiu”, a declarat Daniel Cioaba.

In aceeasi ordine de idei, administratia spitalului Akdeniz Universitesi din Antalya a emis factura pentru spitalizarea lui Florin Cioaba, suma totala a acesteia fiind de 42 de mii de dolari. 

“Sunt niste costuri de care noi nu avem cunostinta si nu credem ca sunt reale. Nu ni s-a explicat pe factura. In situatia asta vom plati, dar o sa dam spitalul in judecata pentru a ne recupera banii. Momentan suntem foarte indurerati si nu ne gandim la asta”, a mai spus Daniel Cioaba pentru sursa citata.

Sursa foto: realitatea.net