Tu ai da banii pe asa ceva? Cum arata EXCURSIA de 1 milion de dolari. GALERIE FOTO

O companie britanica de turism a lansat o oferta de vacanta inedita: safari-ul de un milion de dolari. Cine are timp, dar mai ales bani, va putea petrece o “vacanta” de 111 zile, timp in care va admira 18 specii de animale pe cale de disparitie din 12 tari.

Safari-ul va incepe in Kenya, unde turistul care a scos 1 milion de dolari din buzunar va vedea pe viu, intr-o excursie de 8 zile, rinocerul alb, unul din cele mai periclitate animale din lume. De fapt, aceasta specie nu mai exista in salbaticie, potrivit World Wide Fund for Nature, existand cativa rinoceri la Ol Pejeta Conservancy, paziti de garzi inarmate.

“Acesti bani servesc cauzei de protejare a speciilor aflate pe cale de disparitie pe care potentialii clienti le vor vedea”, justifica costul ridicat al excursiei directorul Natural World Safaris, Will Bolsover, citat de editia electronica a CNN.

Citeste si: EXCURSIE NEOBISNUITA! PENTRU 200.000 DE LIRE STERLINE, ORICINE POATE CONDUCE PE CELE MAI PERICULOASE DRUMURI DIN LUME

Cine va plati acesti bani, se va bucura de un safari de lux, de 111 zile, in care va putea admira pe viu 18 specii de animale rare, in 12 tari din lume. Calatoriile se vor realiza cu avionul, la clasa intai, iar toate cheltuielile cu transportul la locatie, intrarea in parcurile naturale sau orice altceva vor fi decontante.

In plus, in fiecare locatie, turistul se va intalni si cu experti conservationisti, care il vor ajuta sa inteleaga mai bine animalele pe care le vede.

Excursia de un milion de dolari acopera costul pentru turistul in cauza si inca o persoana, iar directorul companiei britanice ii va insoti pe cei doi pe toata perioada safari-ului.

Desi costa o avere, safari-ul din cele 12 tari nu este cea mai scumpa excursie scoasa la vanzare recent. Anul trecut, de exemplu, o alta de 1.5 milioane a fost chiar achizitionata de catre o persoana. In plus, in urma cu cateva saptamani, o companie a lansat conceptul “Lovers Deep”, convertind un submarin intr-un hotel privat pentru amorezi. O saptamana aici costa mai mult de doua milioane de dolari.

Tu ai plati un milion de dolari pentru a avea ocazia sa vezi pe viu aceste animale aflate pe cale de disparitie? Spune-ne in sectiunea de comentarii de mai jos.

Sursa foto: cnn.com