TU CE AI DA LA SCHIMB? SEX CONTRA… CELE MAI CIUDATE OFERTE SEXUALE

Criza economica sau pur si simplu nebunia le-a facut pe unele doamne si domnisoare sa ofere sex contra unor lucruri, obiecte mai putin obisnuite. Chiar daca nu era o situatie de sex contra bani, femeile prinse cu mata in sac au fost acuzate de prostitutie. Urmeaza o lista cu cele mai ciudate oferte sexuale descoperite de politie.

Sex contra… bilete la un meci de baseball

Susan Finkelstein, o impatimita a jocului de baseball si o fana inraita a echipei Philadelphia Phillies, a postat pe internet un anunt care a atras atentia politiei. “Fana impatimita a echipei Fhillies – superba, inalta si blonda – caut disperata doua bilete la World Series”. Un agent sub acoperire a sunat, iar Finkelstein s-a aratat dispusa sa plateasca in natura. Femeia de 43 de ani a fost arestata sub acuzatia de prostitutie.

Sex contra… puncte la Warcraft

O impatimita a jocului pe calculator Warcraft s-a aratat dispusa sa se “recompenseze” sexual fata de cel care va juca in locul ei si-i va aduce 5000 de bucati de aur, necesare trecerii la un nivel superior.  Ea a postat anuntul pe Internet si i-a rugat pe doritori sa-i trimita si o fotografie pentru a-l putea, totusi, alege pe cel care urma s-o ajute.

Sex contra… cheeseburgeri

Un raid sub acoperire al politiei din Florida a descoperit o prostituata de 47 de ani care facea sex contra cheeseburgeri. Christine Baker cerea in schimbul favorurilor sexuale celebrii burgeri cu branza si bacsis 40 de dolari. Femeia a fost arestata si pusa sub acuzatia de prostitutie.

Cazul nu este singular. Khadijah Baseer, o prostituata din Los Angeles, a fost arestata in ianuarie 2012 pentru ca isi oferea serviciile sexuale in schimbul meniului sau preferat: Chicken McNuggets.

Sex contra… chipsuri

Politia din Ocklahoma City a fost suprinsa sa afle ca una dintre prostituatele zonei Lahuma, Sue Smith, presteaza servicii sexuale in schimbul marcii sale preferate de chipsuri. Ei o urmareau pe femeia de 36 de ani si au prins-o in flagrant.Barbatul cu care era a declarat ca avea probleme cu sotia si a apelat la serviciile prostituatei care nu i-a cerut bani, ci o cutie de chipsuri (in valoare de 30 de dolari). Ce ti-e si cu criza economica…

Sex contra… Panda

O studenta a postat pe internet o oferta la fel de ciudata. Ea se oferea sa masturbeze (si chiar sa-i ofere sex oral – daca respectivul era dragut) barbatul care ii oferea un bilet de intrare la Parcul Zoologic National Smithsonian din Washington pentru a-l vedea pe Tai Shan, primul urs panda nascut  acolo. “Nu sunt nebuna, dar trebuie sa-l vad. Imi plac la nebunie ursii panda”, scria femeia in anunt.

Sex oral contra 2 milioane de dolari

Devenit peste noapte milionar in urma unui joc la bursa in care a castigat 200 de milioane de dolari, un artist graffiti a primit o propunere indecenta. O mai veche cunostinta l-a contactat si i-a promis sex oral in fiecare zi pana la moarte in schimbul a doua milioane de dolari.

Sex in scopuri caritabile

O prostituata din Chile s-a scos la licitatie in scopuri caritabile. Maria Carolina si-a oferit serviciile pentru 27 de ore contra sumei de 4000 de dolari, bani pe care urma sa-i doneze unei asociatii pentru sprijinirea copiilor cu dizabilitati. In Chile, prostitutia este legala, insa respectiva asociatie a fost criticata pentru ca a aceptat banii.

Cuvinte cheie: curiozitati sex, despre sex, oferte sexuale, schimburi sexuale, sex, sex contra