TU ce faci DUPA? 5 ASTEPTARI pe care partenerul le are la finalul unei PARTIDE de SEX

Femeile au intotdeauna asteptari de la un barbat, mai ales dupa o partida de sex, spun specialistii. Pornind de la un episod al serialului „Totul despre sex”, sexologul Jess Reilly vine cu cateva explicatii. In episod, Miranda merge la o intalnire cu un dramaturg si singurul lui defect, pe care il constata ea, este ca face dus imediat dupa sex.

In articolul de mai jos veti gasi cateva argumente si explicatii din partea expertilor, care spun ca gesturile in urma sexului contribuie la dorinta de a se repeta actul sexual. „Prin efectuarea de ajustari la rutina de dupa sex, puteti constata ca interesul dumneavoastra general creste asupra sexului. Asa cum oamenii sunt atrasi in mod natural spre noutate.”, spune Jess.

Iata care sunt cele cinci lucruri pe care femeile le doresc dupa sex:

1. Fa-i masaj

Oferindu-i un masaj dupa sex (lucru valabil si pentru femei), gest utilizat de regula pentru a initia sexul, este o oportunitate de a-ti face partenerul sa se simta apreciat si iubit.

Un masaj poate ajuta la eliberarea, de asemenea, de substante chimice, cum ar fi serotonina si opioide, care te ajuta sa ai un somn mai bun. Poate fi si schimb pe schimb!

2. Faceti baie impreuna

Faptul ca faceti baie impreuna si va dati cu sampon reciproc va face sa deveniti mai intimi si mai apropiati.

3. Jocul de dupa incheierea sexului

In timp ce sunteti amandoi, probabil infranti, dupa sex urmeaza o versiune mai lenta a preludiului. Ia lucrurile incet, cu saruturi si atingeri fine. „O abordare mai lenta a acestor comportamente pot ajuta tranzitia de la intimitate la exprimarea emotiilor.”, a spus psihologul Dana Harron.

4. Gustarea de dupa sex

In medie, sexul arde 288 de calorii pe ora si sexul oral arde 200 de calorii pe ora – similar cu alergare timp de 40 de minute. Deci, cel mai bun lucru este pregatirea unei gustari impreuna pentru a va incarca bateriile.

5. Pregateste-te pentru runda a doua

Este cunoscut faptul ca femeile pot avea orgasme multiple. la barbati este putin mai greu. De aceea, jocul cu partenerul este foarte important pentru a-l stimula si pentru runda a doua.

Sursa text: huff.ro