TU CE POFTE AI CAND TI-O TRAGI? Ce vor BARBATII atunci cand fac SEX

Cand fac sex barbatii isi doresc o multime de lucruri. Este adevarat ca unele dintre dorintele si fanteziilor lor despre cum sa faca sex sunt „universale”, cei mai multi dintre barbati si le doresc. In acelasi timp, sunt si o multime de barbati care stiu ce doresc atunci cand fac sex, numai ca au o problema de comunicare: nu stiu cum sa ceara ce vor.

Iata cateva dintre poftele pe care le au barbatii cand fac sex:

Barbatii doresc o femeie care sa se excite de una singura

Dupa cum stiti deja, femeile au nevoie de o buna perioada de timp inainte de a face sex. Desi, in general, barbatii sunt dispusi sa investeasca timp pentru a pregati o femeie pentru o partida de amor, nu s-ar supara daca femeia ar fi gata de sex si fara ajutorul lor. Sunt insa si destule femei care considera ca este sarcina barbatului sa le aduca in starea de a avea chef de dragoste. Insa, terapeutii sexuali cred ca femeile vor avea parte de experiente mult mai intense daca depun putin efort pentru a intra intr-o stare mentala favorabila sexului.

Barbatii vor ca sexul sa fie distractiv

Din nefericire, partidele de amor din realitatea sunt diferite celor din filme. Lucrurile nu merg mereu ca unse in timpul sexului: unele pozitii nu functioneaza si, uneori, se produc zgomote nedorite. Daca te focusezi pe lucrurile negative atunci iti pierzi tot cheful. Insa daca amandoi incepeti sa radeti atunci veti depasi usor acele momente.

Faceti tot ce puteti sa va distrati si sa va simtiti bine. Ati putea face pariuri care sa fie platite in favoruri sexuale sau sa jucati jocuri in care invingatorul „ia totul”, vorba cantecului.

CITESTE SI: BLOWJOB MADE in ROMANIA! DE CE FEMEILE NU RECUNOSC CA FAC SEX ORAL

Barbatii vor ca femeile sa ofere indicii

Cand este vorba despre multumirea femeilor din vietile lor, barbatii si-ar dori sa aiba abilitati extrasenzoriale. Adevarul este ca, uneori, este greu pentru barbati sa inteleaga femeile. Tocmai de aceea barbatii sunt atat de fericiti cand femeile ii ghideaza fara a le da ordine. Prin urmare, in materie de instructiuni erotice, cel mai bine este ca femeile sa ofere indicatii intr-o maniera pozitiva. Spre exemplu, sa-i spuna o femeie poate sa-i spuna cat de bine se simte cand barbatul face un anumit lucru care ei ii place. Sau sa-i aminteasca despre o anumita tehnica care intotdeauna o da gata pe ea. Sau, in cazul in care ea vrea un preludiu mai lung, partenera i-ar putea spune sa-si folosesca mai mult mainile sau gura intrucat isi doreste sa experimenteze lucruri noi.

Barbatii vor ca femeile sa se uite

Pentru barbati, ceea ce vad este aproape la fel de important ca atunci cand fac dragoste, asa ca o femeie inteligenta le ofera si o priveliste pe masura. Spre exemplu, ati putea face amor in fata unei oglizi. Cu siguranta ca pentru el experineta va fi memorabila.

O alta modalitate pentru a-l scoate din minti este ca femeia sa poate lenjerie sexy intrucat este mai excitata chiar si decat atunci cand femeia este complet goala, pentru ca lasa loc pentru anticipatie. Tocmai de aceea barbatii  prefera ca femeia sa fie deasupra: astfel au parte de cea mai fierbinte priveliste.

Barbatii vor ca femeile sa fie obraznice

Nu de putine ori, fetele rele au avut de castigat intr-o relatie chiar si atunci cand au depasit limitele. In general, femeilor le este teama intr-o relatie sa-si scoata la iveala latura obraznica de teama sa nu ramana fara imaginea de fata buna, sau sa nu fie percepute de parteneri drept ciudate. Insa barbatii vor sa vada si aceasta parte a femeilor, insa le este teama sa s-o spuna pentru a nu rani cumva partenera. Ce vor barbatii sa vada? Sa le arate cat de mult le place sa faca sex cu ei. Spre exemplu femeia ar dori sa faca ceva neasteptat, de genul propunerii de noi pozitii.

Sursa traducere: sfatulparintilor