TU STIAI ASTA? POZITIA 69 ARE 5 VARIANTE LA FEL DE EXCITANTE

Cand vine vorba de sexul oral, pozitia 69 este cea mai incitanta tehnica pe care o poti incerca in dormitor. Sexul oral facut simultan aduce satisfactii mari ambilor parteneri si creste sansele orgasmului simultan. Pozitia clasica este cea in care femeia sta deasupra, astfel incat are controlul miscarilor. Daca deja ai experimentat-o si vrei mai mult, iti oferim cateva variante care merita incercate.

69 inversata, pentru femei supuse

Pozitia 69 inversata este cea in care te supui total partenerului tau. El este cel care va sta deasupra. Pentru aceasta tehnica, increderea intre parteneri trebuie sa fie totala. El te va imobiliza si isi va lasa o parte din greutate pe tine, ceea ce ti se poate parea coplesitor si incitant in egala masura. In acest caz, apuca-l ferm de solduri si controleaza-i miscarile. Daca va incita sexul oral mai profund, cunoscut si sub numele de deepthroat, te poti aseza cu capul la marginea patului, lasandu-l usor pe spate. Pentru tine, placerea poate fi mai mare decat in cazul pozitiei clasice si asta pentru ca el are mai mult accces la clitorisul tau, decat daca ai sta tu deasupra.

69 pe o parte, pentru lenesi

Aceasta este cea mai comoda varianta a pozitiei 69. Stand pe o parte, va puteti misca in voie, fara ca unul dintre voi sa fie imobilizat, iar celalalt sa fie nevoit sa-si sustina propria greutate. In plus, aceasta varianta de 69 va scuteste de durerile de gat, care apar in cazul persoanei care sta deasupra.

69 cu capul in jos

Roaga-ti iubitul sa se aseze pe canapea sau pe fotoliu, cu picioarele desfacute, usor indoite si cu talpile sprijinte pe masuta de cafea sau pe un taburet. Din spatele canapelei, apleaca-te peste el, sprijinindu-ti mainile pe canapea si coboara-ti capul intre coapsele lui.

69 suspendat

Daca ai un partener foarte puternic si daca tu poti sta atarnata cu capul in jos, atunci puteti incerca si cea mai dificila varianta. De asemenea, si tu ai nevoie de forta pentru a te sprijini in maini. Incepeti din pozitia 69 clasica, apoi el se va ridica in picioare, sustinandu-ti greutatea. Tu vei ridica mainile deasupra capului si le vei sprijini de podea sau incolaceste-le in jurul partenerului pentru mai multa stabilitate.

Podul 69

Daca te consideri suficient de flexibila, poti incerca si aceasta varianta. In timp ce partenerul sta intins pe spate, tu te asezi deasupra lui, ca si cum ai face podul pe spate, astfel ca gura ta sa ajunga organul lui sexual.

Sursa text: eva.ro