Tu te numeri printre ele? Acestea sunt cele trei zodii care conduc lumea!

Esti convins ca detii toate calitatile necesare pentru a te numara printre personalitatile marcante ale omenirii ori, din contra, nu reusesti sa iti dai seama daca ti s-ar potrivi sau nu o pozitie de conducere? Avem acum rezultatele unui studiu care ne dezvaluie semnele astrologice cu profil de lideri! Descopera zodiile care numara cei mai multi conducatori de stat la nivel mondial! Tu te numeri printre acesti lideri innascuti?

Scorpionul, Leul si Sagetatorul: cele trei zodii care conduc lumea

Site-ul Dadaviz a venit cu o idee ingenioasa: aceea de a realiza un studiu asupra conducatorilor lumii actuale si de a face corelatia cu semnul zodiacal in care acestia s-au nascut. Care a fost concluzia lor? Primele trei zodii care se afla la carma lumii sunt Scorpionul, Leul si Sagetatorul!

Scorpionul – lider in 22 de state

Puternic si ambitios, Scorpionul este cu adevarat un lider innascut, iar acum si-a vazut recunoscuta public aceasta calitate! Scorpionii beneficiaza de recunoastere, gratie caracterului lor puternic, hotarat, dar si a intuitiei si a sensibilitatii pe care le-o imprima apa, elementul lor caracteristic. Printre tarile care s-au supus unui conducator in zodia Scorpion se numara Andorra, Australia, Croatia, Republica Dominicana, Iranul, Lituania, Vietnamul si Republica Populara Democrata Coreeana (Coreea de Nord).

Scorpionii sunt lideri alesi (sau impusi) in 22 de tari, ceea ce ii transforma in cele mai puternice semne ale zodiacului. Insa nu ne putem abtine sa remarcam ca aceste zodii predomina in state aflate in curs de dezvoltare, acolo unde vointa si caracterul lor uneori ascuns si incapatanat sunt imbatabile!

Lucrurile pot evolua si mai tare in favoarea acestei zodii norocoase dupa alegerile prezidentiale din Statele Unite, atunci cand Hillary Clinton, una dintre nativele tipice Scorpion, are sanse mari sa devina prima femeie Presedinte din istoria Americii.

Leul – lider in 18 state

Nu prea departe de „inaintasul” din zodia Scorpion, Leul este semnul zodiacal care si-a „impus” suprematia in 18 state ale lumii. Nici nu e de mirare! Personalitatea efervescenta si stralucitoare a acestui favorit al sortii nu il putea inchina decat unui destin celebru. Entuziast si generos, acest nativ poate constitui un lider perfect, pe care poporul sau il va urma atras ca de un magnet, dar tendintele dominante si aroganta pe care o manifesta uneori ii pot atrage dezaprobarea celor care l-au ales.

Printre statele care au numit sau primit un lider Leu in fruntea lor se numara SUA, Algeria, Bahamas, Columbia, Franta, Grecia, Noua Zeelanda, Portugalia si Uzbekistan.

Unul dintre cei mai faimosi conducatori in zodia Leu este, fireste, Barack Obama, Presedintele Statelor Unite ale Americii. Atunci cand impart acelasi profil astrologic cu cel mai puternic barbat de pe Pamant, nici nu e de mirare ca Leii au „lipici” la posturile de conducere!

Sagetatorul – lider in 18 state

Semnele de foc s-au situat la egalitate pe pozitiile a doua si a treia ale clasamentului zodiilor care mentin suprematia in lume. La fel ca Leul, Sagetatorul are o personalitate stralucitoare, care nu il lasa sa treaca nevazut prin lume. Nativul tipic este idealist, iubeste libertatea, adora sa filosofeze si ale idealuri generoase, marete, fara a ezita sa se puna in fruntea celorlalti pentru a le indeplini dezideratele! Cauti deja candidatii la alegerile locale din zodia Sagetator, pentru a vota cu ei la urmatorul scrutin? Afla ca Sagetatorul are si contestatari, care il critica pentru optimismul exagerat si pentru naivitatea sa.

Printre cele 18 state care au in frunte un Sagetator se numara Belgia, Brazilia, Danemarca, Moldova, Polonia si Venezuela: regasim de aceasta data un numar mai mare de tari europene, democratii care isi aleg liderul in deplina cunostinta de cauza (speram noi). Felicitari Sagetatorului!

Aceasta zodie norocoasa a fost numita si cea mai frumoasa din tot zodiacul: se pare ca si-a atras toti sortii norocosi de partea sa! Printre nativii cei mai iubiti se numara si Winston Churchill, omul politic care s-a opus din toate puterile dominatiei lui Hitler si care a avut un rol esential in sfarsitul dictaturii naziste!

Pe urmatoarele locuri in topul zodiilor cu pozitii de putere la nivel mondial se numara Gemenii (17 tari), Racul (16 state), Berbecul (15 state), Pestii (15 state), Varsatorul (14 state), Capricornul (14 state), Taurul (13 state), Balanta (13 state) si Fecioara (12 state).

„Situatia nationala” te framanta? Afla ca Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este nascut in zodia Gemeni, pe locul patru in topul celor mai puternice semne astrologice.

Sursa text: divahair.ro