TUDOR CHIRILA a sesizat AEP cu privire la un banner al PSD din Sectorul 1

Actorul si cantaretul TUDOR CHIRILA spune ca a sesizat Autoritatea Electorala Permanenta cu privire la un banner al PSD, care este amplasat in fata parcului Herastrau din Bucuresti, artistul precizand ca “mizeria” de acest fel ar trebui oprita de cetateni, prin reclamatii.

“Vad azi ca este o campanie in toata regula, dupa cum se vede”, spune TUDOR CHIRILA, intr-un mesaj publicat, duminica, pe contul sau de pe platforma de socializare Facebook.

Acesta a atasat mesajului sau si o fotografie cu bannerul respectiv, despre care spune ca este amplasat in fata parcului Herastrau. “Probabil si in alte sectoare, nu numai la 1. Mizeria asta ar trebui oprita de cetateni, prin reclamatii”, mai spune TUDOR CHIRILA.

Intr-un alt mesaj publicat recent tot pe platforma Facebook, TUDOR CHIRILA se intreaba daca “a inceput campania electorala” si daca un banner, pe care este scris mesajul “In sectorul 1 PSD iti da puterea!”, este amplasat legal.

Pe de alta parte, si alti utilizatori ai platformei de socializare Facebook au publicat imagini cu astfel de bannere, care ar fi fost amplasate in sectorul 1 din Bucuresti.

Alegerile locale ar urma sa aiba loc pe 5 iunie, urmand ca startul campaniei electorale sa fie dat pe 6 mai, potrivit unor proiecte de hotarari ale Guvernului privind alegerea autoritatilor administratiei publice locale, puse in dezbatere de Autoritatea Electorala Permanenta.

Sursa foto: bzi