Tudor Chirilă va juca în serialul Vlad de la PRO TV. Ce rol va interpreta juratul de la Vocea României

Tudor Chirilă se alătură serialului ”Vlad” de la PRO TV. Juratul de la ”Vocea României” îl va juca pe Drăgoi, un om cu o ocupație care sigur îi va trezi emoții artistului.

Serialul ”Vlad” spune povestea lui Adrian, interpretat de Anghel Damian/ Vlad, jucat de Adrian Nartea, tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui furt. Cei care l-au tratat sunt prietenii lui, Ștefan Dragomir, Andrei Aradits, și Leonard Cazacu, jucat de Emilian Oprea. După câteva experiențe traumatizante, personajul principal primește șansa la o nouă viață, fiind îndrumat de Cezar, Bebe Cotimanis, cunoscut și drept ”Inginerul”, el devenind astfel mentorul lui.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când el a fost închis. Intriga va fi completată de Tudor Chirilă, care îl va interpreta pe Drăgoi, un politician important. Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din ”Vlad”, jucat de Raluca Aprodu.

Citește și: DE CE A MURIT PERSONAJUL ROXANA DIN SERIALUL VLAD. DIANA SAR, DEZVĂLUIRI DESPRE DECIZIA PRO TV

 „Prezența în serialul ”Vlad” îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru.

Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol”, a declarat Tudor Chirilă.

Sursa foto: protv