Tudor Chiuariu, reactie la cererea lui Klaus Iohannis de a demisiona din PNL

Senatorul liberal Tudor Chiuariu a reactionat la cererea lui Klaus Iohannis de a demisiona din PNL. Chiuariu a declarat joi, pentru Agerpres, ca nu are motive sa plece din PNL, afirmand ca decizia instantei in cazul sau reprezinta “o nedreptate”.

“Nu am niciun motiv sa plec din PNL. Daca dl Iohannis sau altcineva doreste sa aiba o dezbatere despre hotarare, decizie sau caz, ii invit cu mare drag. Sunt multi care susotesc, dar nimeni nu are curajul sa vina la astfel de dezbatere. Eu ii astept cu drag. In rest, despre ce vorbim? O hotarare nedreapta, care nici astazi nu este motivata. Avem o prima hotarare care in recurs a fost reintoarsa, fara sa existe probe, in dispretul legii”, a spus Chiuariu.

Mondo News iti recomanda si: Klaus Iohannis ii cere lui Tudor Chiuariu sa demisioneze din PNL si lui Akos Mora sa plece din Parlament

Tudor Chiuariu a tinut sa sublinieze ca daca cineva vrea sa se lamureasca in legatura cu cazul sau, el este primul care doreste o dezbatere in acest sens.

“Este o nedreptate despre care eu sunt sigur ca mai devreme sau mai tarziu se va afla adevarul. De fapt, si un copil isi poate da seama care este adevarul”, a afirmat liberalul.

Candidatul ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca senatorul Akos Mora ar trebui sa plece din Parlament iar senatorul Tudor Chiuariu ar trebui sa plece din PNL.

Citeste si: IOHANNIS ACCEPTA SA PARTICIPE LA DEZBATEREA IPP CU VICTOR PONTA, ANUNTA ACL