TUDOR TIM IONESCU, alias TUDY, A DEMISIONAT! UPDATE

TUDOR TIM IONESCU, alias TUDY, sustinut de ALDE, va fi inlocuit de TOMNITA FLORESCU, de profesie arhitect, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. Aceasta decizie ar fi fost luata aseara de liderii PSD Liviu Dragnea si ALDE – Calin Popescu Tariceanu, au mai precizat sursele citate.

 UPDATE 15.30TUDOR TIM IONESCU, alias TUDY, unul dintre cei doi viceprimari ai Capitalei votati saptamana trecuta de Consiliul General, a anuntat luni ca DEMISIONEAZA!

STIRE INITIALA

Decizia vine dupa alegerea lui TUDOR TIM IONESCU in functia de viceprimar al capitalei de catre majoritatea PSD-UNPR-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a generat un adevarat scandal in presa.  TUDY a fost protagonistul unor filmulete compromitatoare in timpul relatiei amoroase pe care acesta a avut-o acum cativa ani cu Oana Zavoranu, mai scriu jurnalistii de la Hotnews.ro. 

CITESTE SI: POVESTEA NEFARDATA A LUI TUDOR TIM IONESCU, ALIAS TUDY, AKA UIGABAL, NOUL VICEPRIMAR AL CAPITALEI

TOMNITA FLORESCU este consilier general din partea ALDE. Aceasta este de profesie arhitect, fiind profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, catedra Proiectare de Interior si Design.

Sursa foto: realitatea