Tulcea. O elevă a vrut să calce un grup de fete cu mașina. Apoi, a luat la bătaie o colegă

O elevă din Tulcea a intenționat să intre cu mașina într-un grup de colege, iar mai apoi a luat la bătaie o fată din clasa a 10-a.  Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână în apropiere de Liceul Agricol Nicolae Cornâşeanu din Tulcea.

Mama fetei bătute a mers cu aceasta la spital fiindcă a avut nevoie de îngrijri medicale, iar apoi a făcut plângere la poliție, potrivit Tulcea Noastră.

“Astăzi la ora 10 (vinerea trecută– n.r.), cred că era un grup de eleve de la Liceul Agricol şi erau să fie omorâte de o altă elevă. Aceasta a vrut să le calce cu maşina, fetele au fugit iar pe fata mea a bătut-o. Am sunat la poliţie şi la ambulanţa şi, da, vreau să ajung mai departe cu acest caz. Agresoarea este clasa 12-a la accelasi liceu iar grupul fetelor, clasa a 10-a”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele adolescentei violente. “Am fost alertaţi pe numărul de urgenţă 112 şi un echipaj de ordine publică s-a deplasat la faţa locului. S-a reţinut săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violente şi se fac cercetări în acest caz. În funcţie de administrarea probelor, vom proceda ca atare”.

Sursa foto: realitatea