Stare de urgenta in TUNISIA si stare de asediu in Capitala dupa atacul cu bomba asupra garzii prezidentiale. 14 persoane ucise. UPDATE

Cel putin 11 persoane au murit in urma unui atac cu bomba la bordul unui vehicul al serviciilor de securitate la Tunis, a anuntat o sursa apropiata presedintiei tunisiene, informeaza AFP si Reuters

UPDATE 22:42: Presedintele tunisian, Beji Caid Essebsi, a proclamat marti seara starea de urgenta in Tunisia si stare de asediu in capitala, dupa atentatul care a facut cel putin 14 morti asupra unui vehicul al serviciilor de securitate, transmite AFP.

“In urma acestui eveniment dureros, a acestei mari tragedii (…), proclam in termenii legii starea de urgenta pentru 30 de zile si stare de asediu in capitala cu incepere de la ora 21.00 pana dimineata la ora 05.00”, a declarat seful statului intr-o scurta alocutiune televizata.

Cel putin 14 persoane au murit marti intr-o explozie la bordul unui autobuz al serviciilor de paza ale presedintelui tunisian in centrul orasului Tunis, a indicat un purtator de cuvant al administratiei prezidentiale a Tunisiei, care a precizat ca este vorba de un ‘atentat’.

 Stire intiala

Informatia a fost confirmata de Walid al-Wuqaini, purtator de cuvant al Ministerului de Interne tunisian, mentioneaza DPA.

Sursa foto: publika