Tunsori in voga la inceput de 2014

Tunsoarea pe care o afisezi iti poate aduce succesul, in aproape orice moment. Asta daca detii, evident, si o atitudine potrivita situatiei. In 2014, fiecare femeie isi poate alege frizura care sa o reprezinte.

Indiferent de lungimea parului tau, poti fi sic daca te tunzi potrivit. Iti oferim cateva sugestii.

PAR LUNG – Impletiturile ravasite

Cozile impletite sunt piesa de rezistenta pentru parul lung in acest debut de an. Fie ca este vorba de o impletitura din doua suvite, din trei sau din patru, fie ca folositi doar suvitele de par sau inserati si esarfe subtiri, impletiturile pe lungime sunt in top in materie de hairstyling pe par lung.

 Aspectul pentru par lung, in 2014,  nu este, insa, unul “cuminte”, ci pe cat posibil mai ravasit. Din acest motiv nu trebuie sa va faceti probleme ca impletitura nu este perfecta. Conteaza sa fie fixata, caci aspectul ravasit, aparent doar dezordonat, este feminin.

PAR MEDIU – Tunsoare in trepte cu accente Gypsy

Parul de lungime medie, tuns in trepte, cu breton si cu aspect ravasit este un look la mare cautare anul acesta. Este o tunsoare foarte usor de intretinut, versatila la randul ei, pentru ca permite atat crearea unor coafuri “cuminti”, aranjate fir cu fir, cat si a unor coafuri “salbatice”, ravasite.

 Secretul tunsorii in trepte cu accente Gypsy este stratificarea parului, aspect obtinut atat prin linia tunsorii, cat si prin folosirea unor produse de ingrijire a parului (spuma, ser de varfuri, spray pentru volum si antielectrizant).

PAR SCURT – Bob

 Tunsoarea bob revine in 2014 si asta pentru ca e foarte versatila. Acest gen de tunsoare permite si ondularea parului, atunci cand purtatoarea isi doreste o schimbare de look temporara. Mai mult, este eleganta, feminina, dar poate fi si avangardista daca bobul este perfect aliniat si uns cu ser de varfuri.

 In acelasi timp, bobul se potriveste de minune si cu bretonul, fie ca este unul des si drept sau unul tuns pe lateral.

Sursa foto: lyla.ro