TUPAC SHAKUR TRAIESTE? O FOTOGRAFIE DA PESTE CAP TOATE IPOTEZELE. FOTO in ARTICOL

TUPAC SHAKUR TRAIESTE? Rapperul TUPAC SHAKUR, figura simbolica a unei generatii, a fost impuscat mortal cu aproape 20 de ani in urma, dar o parte din fanii lui cred ca o noua fotografie dovedeste ca este in viata. De-a lungul timpului, s-a vehiculat de multe ori ca TUPAC SHAKUR este in viata si ca incidentul din 7 septembrie 1996, din Las Vegas, in care rapperul de 25 de ani a fost impuscat mortal, n-a fost nimic altceva decat o mare conspiratie.

Ultima “dovada” ca TUPAC SHAKUR este in viata consta intr-un selfie inclus intr-un video de pe YouTube, care l-ar infatisa pe rapper sau pe o alta persoana care seamana izbitor cu el, relateaza Daily Mail, citat de Stirile Pro Tv. “Ai vazut asta? Este TUPAC SHAKUR suta la suta, aceleasi sprancene, aceleasi buze”, se spune in inregistrarea video.

Persoana din imagine poarta o bandana si un hanorac albastru, cu fermoar. Asemanarea este, intr-adevar, izbitoare. In textul din video se mai precizeaza ca poza a fost facuta in 2015 cu un telefon fabricat in 2011. In foarte scurt timp, acest video a fost vizualizat de 1,4 milioane de oameni, iar utilizatorii si-au spus parerile.

“Stiu ca toata lumea si-ar dori sa revina, dar este mort”, spune cineva intr-un comentariu. “Cine spune ca acest tip este in viata este complet idiot. In zilele noastre nu te poti ascunde”, este de parere alt utilizator. De cealalta parte, foarte multi comentatori nu se indoiesc de autenticitatea fotografiei: “E clar, el este!” – este mesajul postat de foarte multe persoane.

Una dintre cele mai raspandite teorii ale conspiratiei spune ca TUPAC SHAKUR este exasperat de atentia pe care o atragea si si-a inscenat moartea, dupa care a fugit in Cuba. In 2012, Suge Knight, fostul manager al Death Row Records, a pus paie pe foc spunand ca niciodata nu a vazut cadavrul artistului TUPAC SHAKUR, desi in noaptea shootingului se afla la fata locului.

De-a lungul timpului, au aparut mai multe “imagini cu TUPAC SHAKUR“, dar, pana la urma, s-a dovedit ca acestea erau false.

Sursa foto: daily mail