TURCAN: Chemam cetatenii la semnarea unei petitii publice pentru demiterea lui TARICEANU

raluca_turcan

Vicepresedinta PNL RALUCA TURCAN anunta lansarea unei PETITII PUBLICE pentru DEMITEREA din functie a presedintelui SENATULUI, avand in vedere “numeroasele abuzuri” comise in cazul DAN SOVA de senatorul CALIN POPESCU TARICEANU, in calitate de presedinte al Camerei Superioare a Parlamentului.

“Chemam cetatenii la semnarea unei PETITII PUBLICE pentru DEMITERE de la conducerea Senatului Romaniei a lui CALIN POPESCU TARICEANU, cel care sfideaza Justitia si votul cetatenilor. De luni de zile, CALIN POPESCU TARICEANU profita de functia politica de la conducerea Senatului pentru a actiona impotriva Justitiei cu scopul de a-i feri de raspunsuri firesti in Justitie pe politicieni suspecti de acte de coruptie”, afirma vicepresedintele PNL intr-un comunicat remis joi Mondo News.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI solicita DEMISIA lui CALIN POPESCU TARICEANU

RALUCA TURCAN considera ca solicitarea adresata de Tariceanu presedintelui Romaniei pentru a le demite pe presedinta si pe procurorul-sef al DNA “incununeaza seria abuzurilor politice si reprezinta o noua incercare de a distrage atentia de la necesitatea revenirii asupra votului pentru incuviintarea retinerii senatorului DAN SOVA, prietenul premierului VICTOR PONTA”.

RALUCA TURCAN sustine, totodata, ca o PETITIE PUBLICA este “singura masura prin care se poate salva credibilitatea si se mai poate curata imaginea Parlamentului al carui scop de a servi cetateanul a fost pervertit de catre PSD si prietenii sai politici, intr-o activitate de ascundere a politicienilor suspectati de coruptie”.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU: LIVIA STANCIU nu mai are cum sa conduca ICCJ 

RALUCA TURCAN precizeaza ca petitia pentru DEMITEREA presedintelui Senatului poate fi semnata la adresa: “http://www.petitieonline.com/demiteti-l_pe_calin_popescu_tariceanu_demolatorul_justitiei”.

Sursa foto: realitatea.net