TURCAN (PNL): ELENA UDREA si TRAIAN BASESCU fac JOCURILE PSD si ALIANTA CU GABRIEL OPREA

Vicepresedintele Partidului National Liberal (PNL), deputatul RALUCA TURCAN, a declarat ca fostul presedinte al Romaniei TRAIAN BASESCU si fostul ministru ELENA UDREA “FAC JOCURILE PSD-ului’ si ”ALIANTA CU GABRIEL OPREA”, afirmand ca ultimele declaratii “umilesc si jignesc mii de fosti membri ai PDL”.

Raluca Turcan considera “LIPSITA DE MORALITATE” declaratia recenta a Elenei Udrea, care a spus ca “daca se apuca sa scrie denunturi, pe unii din PDL i-ar astepta multi ani de puscarie”.

“Mie mi se pare o declaratie desantata si lipsita de moralitate. Cred ca este reactia unui om haituit, care pentru a se salva improasca cu noroi in stanga si in dreapta si este dispus sa faca aliante nocive. Din pacate, atat aceasta declaratie a Elenei Udrea, cat si declaratiile fostului presedinte, Traian Basescu, umilesc si jignesc mii de fosti membri ai PDL, care au considerat ca Romania este bine condusa, care au considerat ca guvernarea fostului PDL este in interes public si care au considerat ca adversarii politici ai dreptei sunt cei din PSD, in frunte cu Victor Ponta”, a declarat vineri Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa.

Raluca Turcan a mai afirmat ca Traian Basescu si Elena Udrea “SE SALVEAZA PRIN INTERMEDIUL PSD SI UNPR”.

CITESTE SI: DRAGNEA ATACA DUPA VOTUL IN CAZUL UDREA: PDL A APELAT LA O ACTIUNE ORGANIZATA PENTRU A RESPINGE CERERILE JUSTITIEI

“Ce vedem acum? Vedem o serie de declaratii lipsite de moralitate si decenta, vedem ca atat Elena Udrea, cat si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, fac jocurile PSD-ului si lui Victor Ponta, ca fac alianta cu Gabriel Oprea, ca se salveaza prin intermediul PSD si UNPR. Din nefericire, toate aceste derulari de evenimente sunt in dispret fata de cetateanul de rand”, a completat Raluca Turcan.

Vicepresedintele PNL a mai spus ca, “un om politic, daca are probleme in justitie, trebuie sa aiba decenta sa isi dea demisia din Parlament (…) si sa se duca sa isi demonstreze nevinovatia. Sa duci mana la nas, sa improsti cu noroi, sa faci tot felul de declaratii tendentioase, poate sa faca oricine.”

Sursa foto: Realitatea