TURCANU: Infractorii pesedisti din judet au chemat primarii liberali la promisiuni fara acoperire

FLORIN TURCANU, presedintele filialei teritoriale Botosani a Partidului National Liberal (PNL), a ACUZAT marti organizatia judeteana a PSD ca incearca RACOLAREA unor primari LIBERALI, informeaza Agerpres.

“Pesedistii, care sunt primii infractori din judetul asta, mi-au chemat liberalii la promisiuni fara acoperire. Le promit posturi, functii, sefii. Nu stiu cum nu le e frica. Presiunile sunt mari. Mi-au chemat toti liberalii pe rand si le-au promis avantaje mari. Asta inseamna infractiuni si grup infractional”, a afirmat TURCANU. 

Citeste si: Crin Antonescu: Daca nu era PNL si Ramona Manescu, toate porturile Romaniei ar fi fost in domeniul privat al lui Mazare 

FLORIN TURCANU a facut APEL la liberali sa nu TRADEZE partidul si, de asemenea, sa seze institutiile statului cu privire la PRESIUNILE care se fac asupra lor.

Citeste si: Andreea Paul: Ponta e un gunoi. Daca romanii nu se trezesc, gunoiul va fi presedinte

REACTIA  liderului liberal judetean vine la scurt timp dupa ce consilierii locali PSD din municipiul Botosani au initiat un proiect de hotarare privind incetarea mandatului de viceprimar al Catalinei Lupascu (PNL) si au demarat negocieri cu o parte dintre consilierii locali ai PNL, pentru a forma majoritatea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: botosaneanul.ro